destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Transilvania Art Gallery

Recomandă:

Galeria de arta Transilvania este situata in Piata Sfatului 7, intr-o curte superba cu semnificatie istorica de secol XV.

Amenajat pentru functionarea ca  Galeria de arta, in anul 2007, spatiul se dedica si reprezinta liantul artistilor si a lucrarilor acestora cu lumea, este locul in care inspiratia si creatia sunt puse la dispozitia publicului iubitor si consumator de frumos.

Galeria gazduieste pe simezele ei o varietete de tablouri vechi si noi (pictura, grafica, acuarela, gravuri, icoane pe sticla si pe lemn – traditionale si in canon bizantin) sculpturi, obiecte decorative din sticla, ceramica, vitralii, mobilier artistic, arta fotografica.

Deschis: L-V: 11.30-19.00
                 S: 11.30-18.00

Comentarii

sorin dumitrescu mihaesti

2011-09-01 15:23:50

Buna ziua, ma numesc Sorin Dumitrescu Mihaesti si sunt pictor. Va trimit adresa mea de site si poate aveti timp sa aruncati o privire. Daca vi se pare interesant va rog sa ma contactati. www.sorindumitrescu.com O zi buna, Sorin Dumitrescu Mihaesti

Marian

2014-07-09 15:51:14

Buna ziua avem placera sa va informam ca am deschis un nou centru de inramare in Brasov daca sunteti interesati de o colaborare ne gasiti pe str.N.D.Cocea nr.9 (str.cu RDS langa D.O Securyti) sau la tel.0749505774 Va multumim si va asteptam!

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...