destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Galeria Europe a Uniunii Artistilor Plastici

Recomandă:

Galeria de arta din strada Muresenilor nr. 1 detine un spatiu expozitional generos, unde periodic au loc expozitii ale artistilor locali membri ai Uniunii Artistilor Plastici Filiala Brasov, dar si expozitii semnate de artisti plastici din tara.
Tinerii artisti, elevi si absolventi de Arte Plastice "exploateaza" artistic la randul lor aceasta sala de expozitii

Comentarii

Maria

2014-06-22 18:34:48

Buna. Sunt absolventa a Scolii de Arte din Tainan-Taiwan si as dori sa fac o expozitie de fotografie. Din pacate a trecut mult timp de cand ma "pricepeam" la a alege un loc. Din fericire, un prieten m-a sfatuit sa apelez la voi. Daca puteti sa-mi spuneti daca este posibil, cum, cand etc. v-as fi foarte recunoascatoare. (myaberoxana@yahoo.com) Va multumesc pentru timpul acordat. :)

Marian

2014-07-09 16:10:37

Buna ziua Avem placerea de a va informa ca am deschis un nou centru de inramari la orice dimensiune in Brasov daca sunteti interesati de o posibila colaborare ne gasiti pe str.N.D.Cocea Nr.9(str.cu RDS langa D.O.Security)sau la tel.0749505774 Va multumim si va asteptam.

Ion Brasoveanu

2015-08-05 09:52:45

Stimate Doamne, Stimati Domni, má adresez Dv-strá cu o rugáminte si o întrebare totodatá: Cunoasteti în Brasov un pictor cu numele Nicolae Codreanu? Dacá încá tráieste la Brasov, m-ar interesa adresa lui si nr. de telefon. M-ar interesa biografia Dînsului, ca s-o atasez la picturá. Ca sá stiti cine Vá solicitá ajutor, sá má prezint pe scurt: Má numesc Johannes Kravatzky, sunt náscut si crescut la Brasov pe strada Castelului. Din 1980 tráiesc în Germania. Prin anul 1981 / 82 am cumpárat de la dl. Codreanu un tablou, picturá în ulei cu un peisaj de munte. Pe atunci dl. Codreanu era membru al asociatiei artistilor plastici din Brasov. Împreuná cu alti artisti / pictori a avut atelierul într-un bloc pe bdul. Victoriei, în apropierea de Gara Brasov. Vá multumesc anticipat pentru bunávointa Dv-strá de má ajuta. Cu stimá si multe salutári Johannes Kravatzky Dipl. Ing. (FH)

Darie Cotchi

2016-12-05 21:35:16

Buna ziua domnule Ion Brașoveanu. Va pot ajuta eu cu date despre Domnul.Codreanu. suntem prieteni de familie. Din păcate dansul a decedat de câțiva ani dar suntem în continuare în legătură cu sotia dansului. Puteți să îmi scrieți pe adresa de mail Darie.cotchi@yahoo.com

veronica

2017-08-30 10:20:06

Buna ziua As dori sa stiu daca va intereseaza lucrari ale pictorului Nicolae Ambrozie Va multumesc 0785202366

Dorin Nicolaescu

2018-02-28 14:13:26

Buna ziua Am spre vanzare 2 tapiserii, unicat, create de un artist plastic brasovean, Tapiseriile sunt la dimensiuni de 2 / 1.2 m. Sunt unicate, lucrate manual pe un razboi de tesut clasic. Lana folosita este tratata contra moliilor. Credeti ca ma puteti ajuta sa le vand? Multumesc-0730-635.403.donicbv@yahoo.com

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...