destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Un nou sezon de teatru la Braşov

  • Data: 10 Sep 2010
  • Ora: 19:00
  • Locaţie: Teatrul Sică Alexandrescu
Recomandă:

Teatrul „Sică Alexandrescu” vă invită la o nouă stagiune teatrală. Spectacole valoroase, genuri dramatice diferite, autori contemporani dar şi clasici, transpuneri regizorale de excepţie, recitaluri actoriceşti de clasă. Este ceea ce îşi propune trupa teatrului şi anul acesta, în aceeaşi intenţie a deschiderii spre adevărata cultură.

Stagiunea se deschide vineri, 10 septembrie, ora 19.00 cu cea mai recentă premieră: Autostrada de Neil LaBute. Patru poveşti de viaţă, aparent simple, dar care dezvăluie, treptat, relaţiile pline de dramatism, traume, frustrări, crize morale, ascunse sub masca unor existenţe obişnuite. Abordarea stilistică a tânărului regizor Adrian Iclenzan a atras deja atenţia, spectacolul fiind selecţionat la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, ce va avea loc la sfârşit de septembrie.

În primul week-end al stagiunii, mai sunt programate spectacolele: Sex, Drugs & Rock and Roll de Eric Bogosian (sâmbătă, 11 septembrie, ora 19.00) şi La Chunga de Mario Vargas Llosa (duminică, 12 septembrie, ora 19.00), montări care au primit deja aprecierea publicului braşovean.

Pe lângă premierele acestei stagiuni, pe care le vom anunţa la momentul respectiv, unul dintre evenimentele aşteptate de public este şi Festivalul de Dramaturgie Contemporană, care va începe, conform tradiţiei încetăţenite în ultimul timp, în a doua săptămână a lunii noiembrie. Ne propunem ca şi la această ediţie să oferim un regal al creaţiilor actoriceşti şi regizorale, construite pe texte care expun şi analizează problemele lumii contemporane.

Publicului obişnuit al teatrului, dar şi celor care vor să ni se alăture şi nu au făcut-o până acum, le spunem: „Bine aţi venit în noua stagiune teatrală!”.

 

Comentarii

Omnia

2010-09-03 22:02:40

Aveti cumva programul pentru intreaga stagiune? Multumesc!

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...