destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

„Poziția copilului” – proiecție de gală la Brașov

  • Din 09 Mar 2013 până în 11 Mar 2013
  • Locaţie: Cityplex Brasov
Recomandă:

Cel mai așteptat film al anului, „Poziția copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer, va avea o proiecție specială pentru spectatorii din Brașov sâmbătă, 9 martie, de la ora 18.30, la Cityplex din Eliana Mall. Publicul va avea ocazia să-i întâlnească și să le pună întrebări despre film regizorului Călin Peter Netzer și actriței Luminița Gheorghiu, elogiată de critica internațională la Festivalul de la Berlin. Filmul a fost primit cu aplauze la premiera de gală de luni, la Teatrul Național din București, când peste o mie de invitați au pășit pe covorul roșu.

Premiat cu Ursul de Aur și Premiul FIPRESCI (Federația Internațională a Criticilor de Film) la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, „Poziția copilului” poate fi văzut de spectatorii din România începând din 8 martie. În prima săptămână, filmul va rula în 35 de cinematografe din peste 20 de orașe, inclusiv la Cityplex din Brașov.

„Poziția copilului” va fi proiectat și în Franţa, Germania, Austria, Elveţia, Benelux, Grecia, Serbia, Muntenegru, Australia, Noua Zealandă, Taiwan. Totodată, Beta Cinema, compania care gestionează vânzările peliculei, este în ultima fază a negocierilor pentru distribuţia în Statele Unite şi Marea Britanie.

La Cityplex Braşov, filmul va rula în perioada 8 martie – 28 martie 2013. Informaţii despre orele spectacolelor se pot gasi aici: http://brasov.cityplex.ro/pozi-ia-copilului--pozi-ia-copilului. Pentru a avea siguranţa unui loc rezervat, vă rugăm confirmaţi la tel: 0728800474.

„Poziția copilului” este cel de-al treilea lungmetraj al lui Călin Peter Netzer după multi-premiatele „Maria” (2003) și „Medalia de onoare” (2010). Filmul vorbeşte cu dramatism, cu emoţie, dar şi cu umor despre traumele sufocării copiilor prin dragoste şi despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii acestora. Pelicula este, totodată, o radiografie a high-class-ului românesc contemporan şi vorbeşte despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii şi extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de azi. Scenariul este semnat de Răzvan Rădulescu şi Călin Peter Netzer.

Luminița Gheorghiu și Bogdan Dumitrache au rolurile principale, de mamă și fiu. Li se alătură, într-o distribuție selectă, nume ca Nataşa Raab, Florin Zamfirescu, Ilinca Goia, Adrian Titieni, Cerasela Iosifescu, Mimi Brănescu, Vlad Ivanov și Tania Popa.

„Poziţia copilului” este o producţie Parada Film în co-producţie cu Hai Hui Entertainment, realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, al Programului MEDIA al Uniunii Europene, Odyssey Communication, BV McCann Erikson, Real Top Media, Etno Media, Teleclub, Soti Cable Neptun, BMW Motor AG, ThomasVille, Roma 62, cu participarea HBO România.

Tarife de Premiera L-J: Bilet intreg pentru spectacolele pana la ora 17: 12lei Bilet redus pentru spectacolele pana la ora 17: 10lei Bilet intreg pentru spectacolele de dupa ora 17: 14lei Bilet redus pentru spectacolele de dupa ora 17: 12lei Tariful redus e valabil pentru elevi, studenti si persoanele peste 65 ani. V-D: Bilet intreg pentru spectacolele pana la ora 17: 15lei Bilet redus pentru spectacolele pana la ora 17: 12lei Bilet intreg pentru spectacolele de dupa ora 17: 18lei Bilet redus pentru spectacolele de dupa ora 17: 15lei

Sponsori: Silva, Apa Nova, Borsec, Alexandrion, Moet & Chandon, Anca Fronescu, Illy, Trends by Adina Buzatu

Parteneri media: Radio Guerilla, Șapte seri, Adevărul, Gazeta Sporturilor, Ziarul Ring, Ziare.com, Cinemagia.ro, Cinemarx.ro, Hotnews.ro, BeWhere, Dilema Veche, Liternet.ro, Studentie.ro, Urban.ro, Hotcity.ro, Feeder.ro, Filmreporter.ro, Vice.com, Cocor Media Channel, Spectacular Media.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...