destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Expozitie Stefania Nistoreanu, la Galeria de Arta Transilvania

  • Din 04 Dec 2012 până în 05 Jan 2012
Recomandă:

Galeria de Arta TRANSILVANIA din Brasov gazduieste, in perioada 25.11.2012 – 05.01.2013, o expozitie extraordinara a pictoritei Stefania Nistoreanu. Pe tot parcursul lunii decembrie si pana la inceputul anului viitor, iubitorii de arta vor avea ocazia unei intalniri in premiera cu o suita de opt lucrari – ulei si foita de aur pe panza - realizate recent, intr-un stil elaborat, absolut spectaculos, care le confera unicitatea ravnita de orice artist.
Stefania Nistoreanu abordeaza panza intr-o maniera extrem de intima, dar compozitiile sale inglobeaza deseori teme universale, ancestrale si actuale, in egala masura. De altfel, lucrarile ei reprezinta o suma de contraste, exprimand realismul si fantasticul omogenizate armonios, ca intr-un panaceu de mult asteptat. Stilul este imbogatit de o imaginatie fecunda, dublata de o exceptionala finete artistica. “Viata pe Pamant este o batalie continua cu ceilalti si cu propriile noastre ego-uri. Avem, deci, nevoie de cele mai bune arme pentru a supravietui: realism si putere de a visa, luciditate si putinta de a crede in basme, ochi capabili sa priveasca prin intuneric si inima deschisa spre lumina. Iar uneori, cand realitatea devine grava, avem nevoie sa ne putem crea o alta lume, un alt univers adevarat. Despre asta este pictura mea”, declara Stefania Nistoreanu.
Galeria de Arta Transilvania se afla in Piata Sfatului, la numarul 7 si este deschisa, de luni pana vineri, intre orele 11.30 si 19.00, precum si in zilele de sambata, intre 11.30 si 15.00.
Va asteptam cu drag sa vizitati expozitia!

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...