destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

"Beginnings(Începuturi)" - expoziție de pictură

  • Din 07 Nov 2012 până în 27 Nov 2012
  • Locaţie: Ceainaria Ceai et caetera
Recomandă:

"Beginnings(Inceputuri)" este titlul relevant al expoziției susținute de către cele două cursante ale Școlii de Arte "Tiberiu Brediceanu" Brașov, Lidia Bășa și Andra Maria Lavric,  pentru că sunt la prima lor experiență expozițională personală. Lucrările sunt pline de culoare, în diferite tehnici, cu subiecte care încearcă să evite cenușiul vieții de zi cu zi. Un atuu al acestui început de drum în pictură este acela că cele două  nu se simt încorsetate în alegerea subiectelor pentru lucrările lor. 
Andra Maria Lavric se descrie ca fiind o fire încăpățânată, neputând fi influențată de nimeni și de nimic, atât în pictură, cât și în viața de zi cu zi. În lucrările ei se vede bucuria cu care pictează, și datorită culorilor vesele alese, experimentând tehnici diferite. Consideră că viața este și așa destul de întunecată și gri, asă că, de ce să nu i se dea și putină culoare. 
Lidia Bășa se consideră o pictoriță la început de drum, acest lucru permițându-i să experimenteze mai multe stiluri, folosind o intreagă paletă de culori. Fiecare lucrare a ei transpune pe pânză starea sufleteasca pe care a avut-o în momentul execuției picturii. 
Stilul celor doua expozante se îndreaptă spre realism, până la detaliu, în culori vii, pătrunzătoare, care transmit bucuria interioară de a trăi. 
Vă așteptăm cu un ceai fierbinte pentru a le cunoaște pe cele două artiste în cadrul vernisajului ce va avea loc miercuri, 7 noiembrie 2012, ora 19h00.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...