destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

International Food & Beverage Manifest

  • Din 29 May 2012 până în 31 May 2012
Recomandă:

O expozitie de produse gastronomice de varf, vinuri si bauturi rafinate conceputa intr-un mod intr-adevar original pentru a oferi publicului si participantilor o experienta unica.  In perioada 29-31 mai 2012, cel mai vechi si cunoscut restaurant din centrul istoric al Brasovului, Cerbul Carpatin, va deveni o scena de exceptie unde va avea loc o adevarata alchimie a   gustului.

O combinatie rafinata intre enogastronomie si arta, o ecuatie a carui rezultat este o totala scufundare intr-o dimensiune fabuloasa: Lifestyle!

Degustarea gratuita a peste 500 de produse combinate intr-o formula fascinanta de food&wine pairing pentru a savura cele mai renumite si rafinate elemente ale planetei gustului, cum ar fi wisky din 7parti ale lumii, lichior din Germania, peste 100 de tipuri de vinuri, branzeturi olandeze sau maturate romanesti, pireuri de fructe si fantana de ciocolata, delicatese frantuzesti (Mousse din vin spumos cu avocado si piper verde), trufe din Italia si multe alte surprize care mai de care. Cu siguranta veti avea senzatia ca veti fi catapultati in cartierul artistilor din cele mai frumoase capitale de arta Europene: performantele live ale muzicienilor si ale pictorilor talentati ne vor transporta ca prin magie in Paris, Viena sau orice alta destinatie aleasa de amintirile si dorintele fiecaruia.

Intrarea in aceasta lumes a viselor este gratuita, intre orele 11.00 si 22.30, de marti si pana joi, 29-30-31 Mai 2012.

No limit events inaugureaza in acest fel o noua serie de evenimente, un up-grade realizat cu o atitudine curajoasa si un concenpt behind ambitios. Dorinta noastra, a organizatorilor, este accea de a depasi idea de expozitie static, tip targ si de a realizeze evenimente interactive, unde operatorii sectorului, artistii si publicul sa fie un corp unic si nu parti separate care comunica in mod limitat si timid. Vrem sa oferim un scenariu unic, in care fiecare protagonist si creator de amianta, rafinament si life-style. Contributia fiecaruia va fi de nepretuit in acest laborator creative care isi propune un obiectiv strategic: difuzarea culturii gustului si a ambiantei.

No limit events are déjà o experienta consolidate in promovarea produselor de varf si un istoric drept de respect in domeniu. Insa, de fiecare data, vom incerca sa aducem elemente noi la combinatia geniala de food, wine & art pairing.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...