destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Inaugurarea noului Skate Park

  • Data: 01 Jun 2012
  • Ora: 11:00
Recomandă:

Pe data de 1 iunie, Primăria Brașov inaugurează noul Skate Park în parcul Hidromecanica din Centrul Civic. Cu aceasta ocazie Skate School organizează evenimentul "Skate Park Opening" începând cu ora 11:00.

Concursuri: 
-SKATEBOARD
-BIKE
-ROLE
-GRAFFITI
-STREET DANCE

After party-ul va avea loc în "Trippin Cafe", str. De mijloc 9A, unde invitați speciali sunt: Dj.Shortcut(Cluj), Dj.ION(Bv), Dj.Forma(Bv) si Dj.Drop Dread(Buc). 

Concursul de Skateboard se va face pe 3 categorii: copii pana în 14 ani, amatori și PRO. Vor exista 2 probe, Jam session care va avea calificări și finala și Best trick.

In cadrul concursului de Bike (BMX, MTM), vor exista 2 probe, prima va fi de tipul Jam Session cu calificări și finala, unde te poți înscrie dacă ai o bicicleta (BMX sau MTB), ultima proba va fi de Best Trick.

Concursul de Role va avea tot 2 probe, Jam session care va avea calificări și finala și Best trick. In funcție de numărul participanților se va stabili concursul de pro, amatori și copii.

Concursul de Graffiti se va desfășura pe tot parcursul evenimentului și va avea toate cele 4 probe: Sketches, Bombing, Tags și proba de graffiti art. In concluzie aveți nevoie de caietele cu schițe, creioanele colorate, marker-ele și spray-uri. Nu exista limita de vârstă! 

Concursul de Street Dance (bboy battle) se va face pe echipe.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...