destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Flair bartending pentru salvarea unei vieti

  • Data: 23 May 2012
  • Ora: 21:00
Recomandă:

Evenimentul caritabil „Flair for a Life”, ce se va desfasura miercuri, 23 mai, la ora 21.00, in cadrul locatiei Cerbul Carpatin, Brasov, are ca scop strangerea de fonduri in beneficiul unui copil bolnav de cancer, Radu Stefan Chirita.

Programul evenimentului include un concurs de flair bartending, un show semnat de tanarul bucatar brasovean si maestru in arta culinara, Alexandru Chitic, un moment sustinul de deja renumitul expert in flair Luca Valentin, dar si un spectacol de street dance.

Participantii la concursul de flair vor trece prin doua etape, dintre care cea din urma va consta intr-o confruntare head to head, pentru care numarul de locuri este de 16 sau 32. Concurentii vor fi impartiti in grupe, desfasurandu-se battle-uri de patru runde a cate 30 de secunde fiecare. Rundele sunt eliminatorii, juriul punctand dificultatea exercitiului in concurdanta cu realizarea acestuia, interactiunea cu publicul, carisma-determinarea-mimica. Sticlele de flair vor fi puse la dispozitie de organizatori.

Ocupantul locului I va castiga o o excursie in Irlanda la distileria Jameson, pentru un schimb de experienta cu alti barmani din Europa. Paramania ofera pentru locurile al doilea si al treilea o experienta inedita cu parapanta, in timp ce Adistudio ofera celui ce castiga premiul de popularitate o sedinta de hair styling. Pernod Ricard le va mai oferi participantilor 6 sticle de whiskey Jameson si tricouri.

Intrarea costa 20 de lei, insa cine doreste sa faca donatii suplimentare are la dispozitie urmatoarele conturi:

Cont LEI :
RO41RNCB0026056154960001
Cont EURO:
RO14RNCB0026056154960002
Cont USD:
RO84RNCB0771056154960001
BANCA COMERCIALA ROMANA
SWIFT: RNCBROBU
Deschis pe numele :
Maricel Eugen Chirica

Pentru inscrieri, informatii si rezervari se pot apela aceste numere de telefon: 0722.511.646 / 0757.183.501 Mai multe informatii despre Radu Stefan Chirita, aici: radustefanchirica.blogspot.com.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...