destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Brasovenii carora le place sa vorbeasca in public au un club al lor: Toastmasters

  • Din 22 May 2012 până în 22 Mar 2012
  • De la 18:30 la 20:30
  • Locaţie: Libraria Okian
Recomandă:

Clubul de Public Speaking și Leadership Toastmasters Brașov va organiza în data de 22 mai, începând cu orele 18.30, un eveniment de promovare a activității sale.Toastmasters International, o organizație non-profit care activează în întreaga lume încă din 1924, a poposit pe meleagurile brașovene în iunie 2010, la inițiativa și efortul Rindei Reiss, actualul mentor al clubului. Scopul acestei organizații este acela de a reuni oameni de toate vârstele, din toate mediile sociale și cu orice tip de pregătire didactică, oameni care au ca scop comun dorința de a învăța să vorbească în public și să devină mai buni în multe dintre domeniile lor de interes. Conturarea și dezvoltarea abilităților de conducere și a acelora de comunicare sunt premisele care stau la baza Toastmasters.

Ședințele au loc în fiecare marți și sunt în limba engleză. Cei care au curiozitatea să vadă cum are loc o astfel de întâlnire și ce așteptări ar putea avea de la un astfel de club, pot participa ca invitați de 3 ori în decursul a 6 luni, înainte de a decide dacă doresc să se alăture clubului.

Evenimentul despre care scriem cu această ocazie, „Speak & Shine”, are ca scop principal familiarizarea invitaților cu mediul Toastmasters. Din sumarul evenimentului vor face parte discursuri pregătite ale membrilor, evaluări oferite de alți membri, secțiuni de discursuri improvizate pentru invitați, 2 traininguri susținute de membri cu pregătire temeinică în domeniu și un workshop în care se vor discuta abilitățile și competențele participanților la secțiunea de discursuri improvizate și se vor oferi sugestii de îmbunătățire.

Evenimentul „Speak & Shine” va avea loc marți, 22 mai a.c., în mansarda Librăriei Okian (Str. Mureşenilor, nr. 1, în Piaţa Sfatului), între orele 18.30 și 20.30. Intrarea este liberă!

Pentru alte informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați președintelui clubului, Roxana Cârceag la adresa de e-mail: rocsss@yahoo.com sau la telefon: 0726.620.472.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...