destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

"Toti Cinci" - Spectacol Caritabil sustin de Compania Dan Puric

  • Data: 24 Apr 2012
  • Ora: 19:00
  • Locaţie: Teatrul Sică Alexandrescu
Recomandă:

ASOCIAŢIA FILANTROPICĂ MEDICAL CREŞTINĂ
„CHRISTIANA" BRAŞOV
Tel./Fax.004 0268 273450
E-mail : contact@cristiana.ro
Pagină web: www.cristiana.ro
  Adresa: str. George Moroianu,  nr. 11,  mun.Săcele, jud. Braşov, cod 505.600

Cod.fiscal: 6621597
Conturi BCR Braşov:
RO89RNCB0053048597170001   ROL
RO62RNCB0053048597170002   EURO
RO35RNCB0053048597170003   USD

Scurtă prezentare
Asociaţia Filantropică Medical-Creştină Christiana non-profit, neguvernamentală, ecumenică şi apolitică a fost înfiinţată în anul 1993, la iniţiativa doctorului MIJA Teofil, personalitate braşoveană marcantă, care a reuşit cu ajutorul Bunului Dumnezeu ( cum adesea spunea dumnealui) şi cu sprijinul colaboratorilor de suflet să-şi îndeplinească promisiunea făcută divinităţii, că odata scapat cu viata  din temniţele comuniste îşi va aduce tot aportul pentru a fi în sprijinul celor nevoiaşi.
Misiunea Asociaţiei este una umanitară şi serveşte exclusiv şi nemijlocit scopurilor de binefacere şi utilitate publică.
 Scopul asociaţiei este : acordarea de asistenţă socială, medicală, spirituală şi religioasă persoanelor aflate în nevoie socială, indiferent de naţionalitate, rasă, religie, contribuind în acest fel la stabilirea şi menţinerea echilibrului moral al comunităţii şi la creşterea calităţii vieţii acestor persoane.

Aceste obiective sunt materializate prin :

Căminul de Bătrâni Christiana din municipiul Săcele, judeţul Braşov, funcţional din anul 2000, care asigură găzduirea şi îngrijirea unui număr de 57 persoane vârstnice. Capacitatea căminului este de 30 camere situate pe trei nivele ale clădirii. Momentan, avem amenajate un număr de 18 de camere iar dorinţa noastră este de a reabilita căminul la capacitatea maximă, astfel putând asigura servicii sociale unui număr cât mai mare de beneficiari.

Dispensarul Policlinic
A fost înfiinţat în 1993 iar până în prezent a acordat asistenţă medicală gratuită prin zece medici specialişti ( voluntari) unui număr de peste 600 de familii sărace selectate pe bază de anchetă socială. În cursul acestui an dorim reabilitarea dispensarului policlinic conform normelor de funcţionare în vigoare. Pentru realizarea acestui proiect orice sprijin ne este de mare folos întrucât costurile reabilitării totale a clădirii se ridică la suma de 150.000 euro.
Lucrările de reabilitare a clădirii constau în schimbarea instalaţiei termice schimbarea instalaţiei sanitare
schimbarea instalaţiei electrice schimbarea acoperişului lucrări de amenajare interioară şi exterioară


Menţionăm faptul că pentru noi onoarea de a duce mai departe misiunea domnului doctor este la fel de mare  ca şi responsabilitatea pe care ne-o asumăm.
Vă mulţumim din suflet pentru fidelitatea de a ne fi alături an de an şi vă asigurăm că nu vă vom dezamăgi. Unirea noastra si amintirea vie a flacării şi pasiunii domnului doctor Teofil Mija dar si credinta că Dumnezeu ne va ajuta, ne va da forţa să progresam si sa ducem la bun sfarsit proiectul demarat de renovare a policlinicii. Proiect atât de important pentru noi cât şi pentru persoanele aflate în nevoie socială din Braşov.
În acest sens am demarat o campanie de strangere de fonduri prin mass–media locală şi de asemenea am apelat la furnizorii de materiale de construcţii în vederea obţinerii de sponsorizări.
Vă mulţumim încă o data pentru tot sprijinul acordat, noi nu putem decât să-l rugăm pe Bunul Dumnezeu să vă răsplătească gestul de milostenie pe care-l faceţi.

 

     Cu respect,                                                            

        Director                                                            

             Margareta Ardeleanu

 


Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...