destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Mushroom Story

  • Data: 03 Mar 2012
  • Ora: 22:00
Recomandă:

Pe scurt, The Mushroom Story sunt patru kids care cânta într-o formatie rock. Trupa combina diferite stiluri muzicale: baza e funk-ul dar avem influente din hip hop, punk, hardcore, alternative, indie, pop …etc. Per total, numim stilul nostru alternative funkcore. Ideea principala e “don’t give a fuck!”, am facut si facem în continuare ce simtim noi, fara sa ne impunem bariere, fara compromisuri, fara impresii, fara cenzura, fara chestii premeditate… just keeping it real. Avem o chitara , un bass, niste tobe, 2 microfoane si o atitudine pozitiva: ready to rock and party.
Trupa s-a format cândva în anul 2004. Doi ani mai târziu s-a ajuns la componenta actuala: Laci – chitara, Alex – bass, Nono – tobe, Paul- voce. M-au luat la voce în formatie pentru ca lui Nono îi place cum dansez ( the real… sad story ). Primul concert în componenta actuala l-am avut pe 12 martie 2006, în deschidere la OCS. Mai departe, am cântat în deschiderea unor formatii de punk, alternative, hardcore în Cluj, însa dupa ce ne-am lansat demo-ul prin martie 2007 am început sa concertam în mai multe orase: Bistrita, Deva, Satu Mare, Baia Mare si altele. În acest timp ne-am facut o gramada de prieteni si am luat contact cu multe alte formatii. Una din trupele pe care le-am cunoscut în acest timp, si cu care am ramas frati, a fost Mauser. În acelasi an am participat la Coke Live în cadrul concursului Manifest Yourself unde am fost alesi câstigatori pentru MYM 3. Am mai cântat la Rock La Mures, unde am avut ocazia sa cunosc formatia Dog Eat Dog (eroii mei din copilarie), la festivalul Peninsula si Stufstock unde am avut parte de o reactie foarte pozitiva din partea publicului si a organizatorilor (dupa prestatia pe scena mica, am avut ocazia sa aparem pe scena mare, de asemenea live la tembelizor). Am cântat în cluburi mici, underground, am cântat pe scene mari, am cântat pentru 30 de persoane si am cântat si pentru sute dar mereu cu aceeasi energie si întotdeauna câstigând respectul publicului prin prestatiile live.

În luna mai 2008, am participat la finala Manifest Yourself, alaturi de alte noua formatii, si am luat locul I. Am intrat în studio în luna august si spre sfârsitul lunii am terminat de înregistrat primul album. Am reusit sa atingem unul dintre telurile noastre si speram ca lumea care va asculta albumul, va întelege “what the mushroom story is all about”. Este primul nostru copil, vi-l dam spre adoptie. Sa aveti grija de el si sa-l iubiti la fel de mult cum iubim noi muzica noastra.

Sa faci parte din Mushroom Story înseamna pentru noi: sa repeti într-o casa veche de peste o suta de ani care se poate prabusi în orice moment peste tine, pe niste scule 5th hand care se ard zilnic, sa cânti în orice loc ai ocazia, sa cunosti multa lume, sa îti faci mereu prieteni noi, sa raspândesti atitudinea pozitiva, sa tranformi orice concert într-un party, sa bei cât mai multe beri (dar sa-ti ramâna si bani sa te întorci acasa), sa-i ceri tigari lui Peter (tatal lui Nono) în mod constant si în final sa nu-ti faci planuri mari de viitor, dar sa fi pregatit pentru orice.

Intrare 10 RON

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...