destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Adu-l urgent pe scenă! - Get him to the Greek

  • Din 20 Aug 2010 până în 26 Aug 2010
  • Locaţie: Cityplex Brasov
Recomandă:

Adu-l urgent pe scenă! este rezultatul reîntâlnirii dintre Jonah Hill şi Russel Brand cu Nicholas Stoller, regizorul comediei Înşelat de Sarah Marshall. Povestea unui angajat al unei case de discuri care are doar trei zile ca să aducă un rocker recalcitrant pe scenă, pentru un concert de relansare. Comedia este cel mai recent film al producătorului   Judd Apatow (Virgin la 40 de ani, Un pic însărcinată, Tipi Simpatici).  

Aaron Green (Hill) e un tip de 24 de ani, ambiţios şi care ia lucrurile în serios. Acum a primit o misiune de care depinde cariera lui: să meargă la Londra ca să aducă un rocker superstar la The Greek, faimoasa sală de concerte din Los Angeles, pentru un concert care ar urma să fie primul dintr-un turneu de relansare. Şeful lui, mogulul Sergio Roma (Sean Combs) îl avertizează: “Artistul e cel mai îngrozitor individ de pe planetă. Dacă îl scapi din ochi, ai păţit-o.”

Rockerul britanic Aldous Snow (Russel Brand) este un muzician genial, dar o despărţire urâtă şi o carieră care se duce pe apa sâmbetei l-au transformat într-un dezastru ambulant. Scârbit de linguşitorii care îl înconjoară şi speriat că a ajuns în faza de unde cariera lui nu poate merge decât în jos, Snow a luat-o pe o pantă autodestructivă. Când află că iubirea vieţii lui, popstarul-manechin Jackie Q (Rosie Byrne) se află la Los Angeles, Aldous îşi pune în cap să o recâştige...şi apoi să pună lumea la picioarele lui.

Numărătoarea inversă până la concert începe. Un tânăr inocent trebuie să-şi croiască drum printre capcanele dealerilor de droguri din Londra, scandalurile din New York şi dansurile erotice din Las Vegas ca să livreze “pachetul” teafăr şi nevătămat...pe cât se poate. Totul încercând să-i rămână fidel prietenei sale (Elisabeth Moss). O să-l ia cu frumosul, o să-l mintă, o să-l motiveze, o să se distreze cu Aldous, dar o să-l aducă la The Greek.

Nicholas Stoller este realizatorul comediei produsă împreună cu Judd Apatow, DAVID BUSHELL (Sling Blade/Tăişul, Deceptio/Înşelătoria) şi RODNEY ROTHMAN (upcoming The Something, Forgetting Sarah Marshall/Înşelat de Sarah Marshall).

Echipa este formată din directorul de imagine ROBERT YEOMAN (Yes Man, Rushmore), scenograful JAN ROELFS (World Trade Center, Alexander), monteurii WILLIAM KERR (Superbad/Super-răi, Along Came Polly/ Surpriză: vine Polly!) şi MIKE SALE (Forgetting Sarah Marshall, Superbad), creatoarea de costume LEESA EVANS (Forgetting Sarah Marshall, I Love You, Man/ Caut cavaler de onoare), compozitorul LYLE WORKMAN (The 40-Year-Old Virgin/Virgin la 40 de ani, Forgetting Sarah Marshall) şi coordonatorul muzical JONATHAN KARP (Knocked Up, Superbad).

Producător executiv al comediei Adu-l urgent pe scenă/Get Him to the Greek este RICHARD VANE (Forgetting Sarah Marshall, How to Lose a Guy in 10 Days).

Sursa: www.cinemagia.ro


Anul: 2010

Genul:
Comedie

Regia:
Nicholas Stoller

Distributia: Jonah Hill, Russell Brand

Program:

13-19 August

Vineri, Sambata, Duminica:

orele 12:30, 14:45, 21:30

Luni, Marţi, Miercuri, Joi:

orele 14:30, 21:15


Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...