destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Cyclic Night

  • Data: 20 Jan 2012
  • Ora: 23:00
Recomandă:

Primul eveniment Cyclic Night din 2012 ne readuce in cel mai tare club din Brasov, Kasho! Vineri, 20 ianuarie, Cyclic Agency revine la Brasov cu Frank Nova, jumatatea proiectului originar din Stuttgart, Monoroom, si romanii Jay Bliss, Mahony si brasovenii Vygo & Aleka.

Club Kasho
Bulevardul Garii, nr. 7, Brasov

Ora: 23:00 | Intrare: 20 RON


RSVP: 0757.200.400


Proiectul Monoroom s-a format in 2005, din cei doi producatori si DJ-i originari din Stuttgart - Frank Nova si Oliver Schleenvoigt. Succesul a venit rapid, in 2006, cand Gui Boratto le-a promovat intens productiile. Cand nu este in studio, duo-ul este invitat pentru live-act-uri in cluburi din Europa, Asia si, in special, America de Sud. Printre cei mai infocati sustionatori ai grupului Monoroom se numara Paco Osuna, Gorge sau Nick Curly.

Jay Bliss si-a inceput cariera in orasul natal, Sibiu, organizand petreceri rave. In 2003, castiga primul loc la concursul de DJ-i organizat de legendarul club Chill Out si este invitat la cel mai mare eveniment in aer liber din acel moment din Romania, festivalul De la Hoya. In 2004 se imprieteneste cu Markus Homm, alaturi de care deschide un magazin de viniluri, Electrique Boutique. Cu un stil ce se incadreaza intre house si techno, cu adanci radacini in Detroit-techno, Jay este invitat in Europa si mixeaza in deschiderea unor artisti ca Loco Dice, Guy Berger, Paco Osuna, Derrick May sau Efdemin. Infiinteaza Hermannstadt Collective, alaturi de prietenul Mihai Popoviciu, cei doi semnand exclusiv cu labelul Immigrant Records si primesc sustinerea unor artisti ca Reebot, Martin Landsky, Simon Baker, Patrick Graser, Valentino Kanzyani, Alex Flitsch, Ryan Crosson si Lauhaus. In 2008, alaturi de Mihai Popoviciu si Markus Homm, semneaza hitul Bis Co, track ce intra in toate charturile de profil si urca pana pe primul loc in Top 100 Beatport. Cel mai nou proiect al lui Jay Bliss este show-ul intitulat "Musical Deeds", un streaming live audio-video, realizat impreuna cu Ciprian Popa.


Pentru Mahony, debutul pe prima scena a clubbing-ului romanesc s-a petrecut in urma cu treiani, pe plaja Kudos, din Mamaia, acolo unde a avut ocazia sa mixeze in warm-up pentru artisti romani si straini de valoare, fiind o surpriza placuta pentru miile de clubberi prezenti acolo. Din acel moment, Mahony a devenit rezidentul oficial al celebrei plaje de la Marea Neagra. O prima confirmare a valorii tanarului Mahony vine la Nights.ro Awards 2009, atunci cand se claseaza pe locul 4 in topul "debutantilor?. Daca pana in vara anului trecut, Mahony era cunoscut ca rezidentul plajei Kudos, luna octombrie a insemnat un pas urias in cariera tanarului artist. De
atunci, Mahony ocupa postul de DJ rezident al Kristalului din Bucuresti, avand ocazia sa mixeze alaturi de nume grele ale clubbing-ului mondial. Cel mai important moment al carierei lui Mahony coincide cu Nights.ro Awards 2011, gala desfasurata in luna februarie, atunci cand DJ-ul castiga premiile pentru "Cea mai mare ascensiune
in 2010" si "Rezidentul anului". De altfel, distinctia obtinuta pentru rezidentele la Kristal si Kudos a venit in urma unui "scor" record, de 2044 de voturi!


Despre Vygo si Aleka, cei doi cunoscuti brasoveni, se pot scrie foarte multe. Intr-o perioada in care clubbing-ul din Brasov nu a trecut printr-o perioada extraordinara, celor doi li se datoreaza cele mai importante evenimente organizate in oras sau in zonele din imprejurimi, precum si emisiunile de profil de la radio-urile locale din FM. Apreciati si considerati cei mai buni DJ-i in zona, cei doi vin in completarea line-up-ului evenimentului Cyclic Night.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...