destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

D-Laid si JB vor mixa La Comitet

  • Data: 16 Dec 2011
  • Ora: 22:00
Recomandă:

D-Laid este unul dintre producatorii care au pus bazele fenomenului electro al scenei autohtone. De-a lungul timpului piesele sale au fost lansate pe compilatii si viniluri ce au facut inconjurul lumii fiind difuzat in heavy rotation la radio-uri straine precum BBC Radio 1, Kiss FM, Breaks FM sau iBreaks precum si in seturile unor DJ legendari ca Emmanuel Fereira, Aquasky sau Jay Cunning. Cu peste 10 ani vechime ca DJ, D-Laid si-a perfectionat sound-ul prin prezente la pupitru in majoritatea cluburilor importante din tara dar si la festivaluri precum Sunwaves, B’estfest, TMBase sau Peninsula Felsziget.
L-ati vazut pe line-up-uri cu nume ca Krafty Kuts, Plump DJs, Meat Katie, Deekline, Atomic Hooligan, Elite Force, Hyper, The Freestylers...si lista ar putea continua tot asa.
Sound-ul pe care il reprezinta in acest moment este construit special pentru a aprinde orice crowd pe orice dancefloor, D-Laid prezentandu-se mereu cu o selectie de top  Breaks, Electro, NuRave, Techno, Fidget sau B-More, productii proprii sau piese exclusive.
http://www.soundtracker.ro/category/download/d-laid/
http://www.d-laid.ro/
http://soundcloud.com/d-laid
http://www.myspace.com/d-laid

Alexandru Draganescu, cunoscut public drept JB, este prezent pe scena muzicala romaneasca de suficient timp incat sa cunoasca majoritatea suisurilor si coborasurilor pe care industria de la noi le-a pus pana acum pe tava melomanilor. Desi adopta o atitudine mai low profile, tine lucrurile sub control de aproximativ cinci-sase ani.

Marturiseste ca este dependent de muzica si un brav colectionar de discuri, pasiune care l-a dus pana in cele mai obscure record shop-uri din tari precum Germania sau Statele Unite - "tot timpul cu si dupa muzica".

Ca DJ, a impartit pupitrul cu majoritatea artistilor din breasla: Khidja, Tom Wilson, Bogman, Electric Brother, Andy Morehouse, The Infamous, The Model, Camil si multi altii.


http://www.beatfactor.ro/STIRI/AUDIO_BeatFactor_mix_de_la_JB-aid-87719-l-1

http://soundcloud.com/jb-6

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...