destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Zilele JAZZului Românesc

  • Din 25 Nov 2011 până în 27 Nov 2011
  • Locaţie: Centrul Cultural Reduta
Recomandă:

Ideea acestui festival a plecat de la promisiunea unui concert aniversar Johnny Răducanu la Braşov şi din dorinţa de a îi avea pe scena de la REDUTA pe unii dintre reprezentanţii celor trei generaţii de muzicieni români de jazz. Din păcate maestrul Johnny Răducanu nu a mai găsit puterea de a fi printre noi. Şi cum ”the show must go on”, programul a fost regândit.

Ca atare vineri, 25 noiembrie, vom avea cu toţii ocazia de a îl revedea şi auzi pe maestrul Marius Popp şi pe mult mai tânărul chitarist Marius Pop împreună cu formaţia sa. Sâmbătă vor evolua cu programe inedite Mike Godoroja&The Blue Spirit şi Pedro Negrescu ”The Bridge of Friendship”. Ultima seară va fi deschisă de o formaţie care va reprezenta Braşovul, Vega Band, ultimul ”cuvânt” avându-l Mircea Tiberian care îi va avea alături pe braşoveanul Michael Acker la bas, Laurenţiu Zmău la tobe şi tânăra solistă Nadia Trohin. Prezentatorii acestui eveniment vor fi cunoscuţii Florian Lungu şi Jenny Brăescu.

Abonamentele se pot procura exclusiv pe dealmania.ro la preţul promoţional de 60 de lei. Biletele se vor putea achiziţiona la Cafeteca Express din str. Republicii nr.26, Cafeteca din str. Grigoraş Dinicu nr.1 şi înainte de concerte la Centrul Cultural REDUTA la preţul de 30 de lei/seară.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...