destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Turneul Celelalte Cuvinte ajunge la Brasov

  • Data: 02 Dec 2011
  • Locaţie: Centrul Cultural Reduta
Recomandă:

Pe 2 decembrie, trupa Celelalte Cuvinte concerteaza la Brasov, la Centrul Cultural „Reduta”.

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive si mai admirate trupe rock din Romania, implineste 30 de ani.  Celelalte Cuvinte pleaca la intalnirea cu fanii din toata tara, multumindu-le, in acest fel, pentru fidelitatea cu care ii sustin de trei decenii.

Turneul aniversar „Celelalte Cuvinte – 30 de ani” va trece prin 12 orase din tara, unele dintre ele, locuri pline de amitiri.

Concertul de la Brasov este penultimul din tur, inainte de Targoviste si de spectacolul-concert ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 8 decembrie.

Dintre concertele sustinute la Brasov de-a lungul anilor, unul e mai viu in amintirea membrilor Celelalte Cuvinte.  Calin Pop povesteste cu cata ardoare a cerut publicul inca o piesa: „Spectatorii erau nemultumiti ca nu mai puteam reveni la bis, asa ca au inceput efectiv sa ne alerge. Erau restrictii legate de ora, organizatorii nu ne permiteau sa revenim pe scena.  Publicul a coborat din tribune si a inceput sa fuga dupa noi, cerand insistent bis!” A avut loc o urmarire ca in filme.

Dornici de noi peripetii, cei 5 muzicieni de la Celelalte Cuvinte revin la Brasov, sperand sa cucereasca si de data aceasta publicul exigent si selectiv din orasul de sub Tampa.

Admiratorii trupei sunt invitati la un concert special, pe masura celor 30 de ani, concert ce va avea loc la Centrul Cultural “Reduta”, in data de 2 decembrie.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...