destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Festival pescăresc "Delta din Carpaţi"

  • Din 09 Sep 2011 până în 11 Sep 2011
Recomandă:

Doripesco SA va lansa în luna septembrie a acestui an brandul Delta din Carpaţi Doripesco printr-o suită de evenimente în toate locaţiile sale atât de turism, cât şi comerciale. Cel mai important dintre evenimente este însă Festivalul pescăresc „Delta din Carpaţi" din centrul oraşului - Piaţa Sfatului.


Festivalul pescăresc „Delta din Carpaţi" din Piaţa Sfatului din Braşov va avea loc în perioada 9-11 septembrie 2011 şi se va desfăşura după următorul program:

Vineri

19.00 - 20.00 - Intro

20.00 - 20.40 - Lansarea oficiala cu discursuri din partea personalitatilor invitate

20.00 - 21.00 - Cocktail cu personalitatile din Brasov (organizat in cortul VIP)

20.40 - 22.00 - Concert de muzica usoara: Conexiuni si Compact.

Sambată

11.00 - 21.00 - Concursuri cu premii. Concerte de muzica usoara: Dalma & Band, Hi-Q, Speak Floyd.

Duminică

10.00 - 18.00 - Concursuri cu premii. Concerte de muzica etno şi populară: Benone Sinulescu, Mariana Anghel, Laura Lavric.

În toată această perioadă, în Piaţa Sfatului va avea loc o expoziţie foto de mari dimensiuni cu imagini din Delta din Carpaţi Doripesco (păsări, peşti, vegetaţie, animale). Fotografiile expuse vor aparţine fotografului Dan Dinu din Braşov, precum şi altor fotografii care au participat la seminarii foto la hide-ul din Delta din Carpaţi Doripesco.

În vederea promovării produselor proprii, în Piaţa Sfatului vor fi amplasate patru pavilioane unde se vor pregăti şi vinde la preţuri promoţionale diverse reţete de la restaurantele Doripesco: saramura de crap, gulaşul de peşte, păstrăvul la grătar, fish chips, pârjoale de peşte, mici pescăreşti etc. Servirea produselor se va realiza la o terasă şi într-un cort de 364 mp special amenajate pentru această lansare.

Delta din Carpaţi - Doripesco înseamnă în primul rând armonia naturii. Peştele trăieşte în mediu natural controlat, cu vegetaţie acvatică, stuf, păsări şi animale de apă. Delta din Carpaţi este arie naturală protejată, sit Natura 2000 şi Sit Ramsar. Această arie are 415 ha de apă, stufăriş, canale, pâraie, mlaştini, pajişti umede şi inundabile şi este încă singurul Sit Ramsar din Regiunea 7 Centru.

Aici s-au identificat peste 200 specii de păsări sălbatice, dintre care unele protejate, incluse în convenţii şi directive internaţionale (Convenţia de la Berna, Directiva Păsări a UE), precum: stârcul pitic, stârcul roşu, barza neagră, raţa roşie, eretele de stuf, cresteţul pestriţ, cristelul de câmp etc.
Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...