destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Concert de chitara la Centrul Cultural German

  • Data: 03 Jun 2011
  • Ora: 19:00
Recomandă:

Cvartetul Satori se numără cu certitudine printre cele mai interesante proiecte actuale de chitară din Germania. În concepţia lor muzica este o modalitate de exprimare a prezentului cultural şi a creaţiilor contemporane rezultate din aceasta. În concertele lor, Wiebke Rademacher, Karl Christoph Rensch, Mathias Göppel şi Michael Zeuner urmeză căi inovative în ceea ce priveşte ...transmiterea şi concepţia muzicală. Cvartetul încearcă, prin colaborarea cu alte forme de artă, să pătrundă pe noi tărâmuri muzicale.
Publicul prezent la concertele lor se aşteaptă la un program atractiv de creaţii contemporane, care oferă alături de noi experienţe sonore şi o privire asupra muzicii culte moderne.

Cvartetul Satori s-a format în anul 2008 la Torino şi la scurt timp şi-a început activitatea concertistică. Compozitori precum Violeta Dinescu, Babette Koblenz, Andreas Sorg şi Martin Sadowski au compus de atunci pentru cvartet.
După nenumărate apariţii în străinătate, Azerbaijan, Armenia, Georgia şi Brazilia, în 2010 au editat un CD cu creaţii contemporane.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...