destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Noaptea Muzeelor 2011 la Muzeul de Artă Braşov

  • Data: 14 May 2011
  • De la 18:00 la 0:00
  • Locaţie: Muzeul de Arta
Recomandă:

Sâmbătă, 14 mai 2011, Muzeul de Artă Braşov invită publicul braşovean la evenimentul Noaptea Muzeelor 2011, organizat în cadrul celei de a VII-a ediţii a Nopţii Europene a Muzeelor. Muzeul va putea fi vizitat gratuit între orele 18.00-24.00.

      Vizitatorii vor posibilitatea să viziteze expoziţia permanentă a muzeului, Galeria Naţională, şi expoziţia temporară, „Arta sub comunism. Arta oficială a regimului comunist în colecţia Muzeului de Artă Braşov (1945-1989)”. Cu acest prilej, muzeul, în colaborare cu partenerii săi, va organiza o serie de evenimente: demonstraţii de pictură pe sticlă, gravură şi desen ale cursanţilor Şcolii Populare de Arte şi Meserii "Tiberiu Brediceanu" Braşov (orele 18.00-22.00), moment teatral pus în scenă de trupa GMG Esperom - Tudor Popescu, Boala incompatibilă (ora 19.00) şi performance susţinut de Ştefan Doru Moscu (ora 20.00).

Comentarii

vasiliu

2011-05-14 20:53:21

Ideia cu expozitia " Arta sub comunism "este foarte buna si pentru unii nostalgici,pentru majoritatea sa revada chinurile prin care au trecut,timp de cca 50 de ani,dar mai ales pentru tinerii care n-au cunoscut acele timpuri,sau nu le-au simtit pe pielea lor.[ Probail ca tinerii simt acuma sclavia impusa de inbogatitii prin furt ]

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...