destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

FC Brasov joaca azi pentru un loc in finala Cupei Romaniei

  • Data: 21 Apr 2011
  • De la 20:45 la 22:30
Recomandă:

Steaua Bucuresti şi FC Brasov vor disputa azi prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana la fotbal pe Stadionul Ghencea, incepand cu orele 20.45.

Antrenorul lui FC Braşov, Antonio Conceicao, spune ca este important ca echipa sa să marcheze in meciul cu Steaua, contand pentru mansa tur a semifinalei Cupei Romaniei. „Va fi un joc dificil, dar noi vom face totul pentru un rezultat bun, care sa ne permita sa transam calificarea in mansa retur de la Brasov. Steaua porneste cu prima sansa la calificare, dar in astfel de jocuri motivatia este mai mare pentru echipa care pleaca cu sansa a doua. Am vorbit cu jucatorii mei si sunt convins ca sunt pregatiti sa scrie istorie pentru FC Brasov. Avem o sansa uriasa de a juca, in premiera, finala Cupei Romaniei.

O sa luptam pentru sansa nostra si vom incerca sa inscriem. Va fi mult mai greu sa obtinem o noua victorie in Ghencea, pentru ca adversarii ne cunosc jocul si vor incerca sa ne blocheze. Din pacate, atunci cand s-au programat meciurile pot spune ca Steaua a fost avantajata, pentru ca are o zi in plus de recuperare pentru jocul din Cupa Romaniei, iar apoi inca o zi in plus de odihna pentru meciul din campionat. Pentru mine ca antrenor este foarte important sa ma gandesc la ambele meciuri, atat cel cu Steaua, cat si cel de duminica de la Craiova. Din acest punct de vedere suntem dezavantajati. 5 jocuri în 15 zile înseamnă foarte mult pentru FC Braşov, care nu are un lot numeros numeros ca al echipelor de top”, a declarat Conceicao la conferinta de presa organizata astazi de FC Brasov. Pentru meciul cu Steaua, Conceicao se confrunta cu probleme de lot, Teixeira si Diego Gaucho fiind accidentati.

Meciul va fi transmis in direct de Pro TV. Returul se va juca la Brasov pe 11 mai de la orele 20.45.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...