destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Nima Gorji la Glamour Lounge&Club

  • Data: 12 Aug 2010
Recomandă:

NIMA GORJI, nascut in Iran, stabilit in Danemarca si inconjurat mereu de muzica, a reusit intr-un timp scurt, sa-si faca simtita prezenta pe scena cluburilor din Copenhaga, la petrecerile LUST. Odata cu redeschiderea clubului Rust, obtine propriul rezidentiat si se muta apoi la legendarul VERYDISCO, clubul care dadea tonul modernismului in 2000. In aceeasi perioada, Nima a realizat mai multe remix-uri, dupa care si-a infiintat propriul label Welt Recordings, marca de referinta pentru productiile deep tech house.

Iar propriile proiecte Black Powder (underground sound) si Manijama (commercial pentru Defected) au fost incluse pe numeroase compilatii, atragand atentia DJ-ilor de pretutindeni si aclamatiile publicului.

Din 2005 s-a mutat in Ibiza si dupa cateva petreceri celebre la Pacha, in anul urmator si-a asigurat un rezidentiat la celebra terasa SPACE, pentru petrecerile "What's Up?".

Acest rezidentiat s-a intrerupt doar o singura data, cand la insistentele promoterilor sud-americani, a efectuat un turneu in Brazilia.

In 2007, alaturi de Charlotte Antoniades aka Madame Tina si-a relansat label-ul Welt Recordings, pentru productii in format digital, iar din 2008, au infiintat Welt Sounds pentru productiile pe vinyl. Nima Gorji a fost nominalizat pentru “Best Ibiza DJ” - 10th Edition of Ibiza DJ Awards.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...