destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Jazz la Opera

  • Data: 26 Mar 2011
  • Ora: 18:30
  • Locaţie: Opera Brasov
Recomandă:

Opera Braşov adaugă titlurilor din repertoriul său, premierelor, festivalurilor, show-urilor speciale cu care a încântat mii de spectatori de-a lungul anilor - o serie nouă de spectacole. „Nimic despre operă… dar totul cu parfumul, eleganţa, frumuseţea, atmosfera unei săli de Operă”, vor să spună protagoniştii acestor seri speciale la care Opera Braşov invită spectatorii săi.
Începutul acestor spectacole–eveniment este dat de: „JAZZ LA  OPERĂ” cu Marius Popp - pianist, un adevărat patriarh al muzicii, Mike & Blue Spirits şi ansamblul de balet cu prim soliştii balerini ai Operei Braşov.

MARIUS POPP – pianist
Absolvent al Institutului de arhitectură „Ion Mincu” din București.
Participă la multe festivaluri de jazz: Ploiești, Sibiu, San Sebastian, Ljubliana, Praga, Varșovia etc. Cântă cu Lionel Hampton când acesta din urmă a avut un concert în București (1971). Membru al sextetului lui Mihai Berindei, al Cvartetului de jazz București, colaborator cu Aura Urziceanu, Pedro Negrescu, Eugen Gondi, Johnny Răducanu etc. A efectuat nenumărate înregistrări la Radio și Televiziune, la Electrecord (Seria jazz).

MIKE & BLUE SPIRIT
Line-up BLUE SPIRIT 2011:
Mike Godoroja – vocal, kazoo
Virgil Oprina – bas, keyboards
Luca Marius – ghitare, dulcimer, mandoline, banjo, slide acustic
Danny Stoica – ghitare, buzuchi, slide acustic
Marius Vintilă – tobe
Mike Godoroja aduce la rampă ideea experienţei scenice 100% live în care interacţiunea muzicală dintre artişti precum şi relaţionarea cu publicul reprezintă cheia succesului. Blues-ul este privit ca un limbaj universal, ca un punct de pornire într-o experienţă scenică ce se petrece în diverse zone stilistice: rock-blues, soul, folk, etno şi mai ales psihedelic. Mike nu numai cântă blues-ul, ci îl şi “povesteşte” într-un scenariu asemănător unei piese de teatru în care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica un “instrument” divin.

Preţ bilete: 20; 10 lei
   
Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380 şi la Agenţia Operei din str. G. Bariţiu nr. 20, tel. 0268-471889.
 

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...