destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Folk şi Teatru vindecător de suflete

  • Data: 27 Mar 2011
  • Ora: 18:00
  • Locaţie: Centrul Cultural Reduta
Recomandă:

Folk-ul aduce speranţa şi teatrul vine in ajutor Spectacol de caritate in beneficiul HOSPICE Casa Speranţei

Duminică, 27 Martie 2011, ora 18.00,
Centrul Cultural Reduta din Braşov

Hospice Casa Speranţei , Kronstadt Media si Asociaţia "Floare de Colţ" Braşov, vă invită Duminică 27 Martie 2011, ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta, unde va avea loc concertul caritabil "Folk şi Teatru vindecător de suflete".

La a doua ediţie a acestei manifestari, Kronstadt Media si Asociatia "Floare de Colţ" Braşov prezinta publicului braşovean un concert folk de exceptie susţinut de Marius Baţu şi invitaţii săi. Muzica folk va alterna cu momentele de teatru scurt oferite de trupele: P4tru (Liceul Informatica), Antract (Liceul Unirea) şi Floare de Colţ.

Marius Baţu, un bun prieten al fundaţiei, a acceptat pentru a doua oară invitaţia organizatorilor de a susţine un concert in beneficiul pacienţilor Hospice. În primăvara anului trecut, în cadrul unui eveniment la un mall din Bucureşti, interpretul a oferit un prim concert de susţinere a cauzei noastre.
Marius Baţu se identifică cu muzica Folk. În anul 1977 a infiinţat alături de Eugen Baboi, Grupul Poesis. In perioada 1982-1985 activitatea sa artistica s-a desfaşurat la Cenaclul "Flacara" iar in 1994, după o perioadă de 8 ani petrecută departe de tară, a revenit pe scenă şi a susţinut nenumărate concerte alături de nume mari din folk-ul autohton.

Alături de Marius Baţu pe scena Centrului Cultural Reduta muzica folk va fi interpretată de Trupa Verde, Iulia Caraiman in duet cu Raluca Manea, Oana Pop şi Formaţia "Om Bun".

"Succesul ediţiei anterioare a concertului folk, entuziasmul şi numărul mare al celor care au acceptat să urce pe scena pentru această cauză caritabilă dar şi publicul numeros din sală m-au determinat să dedic timp şi efort pentru organizarea celei de-a doua ediţii a concertului caritabil de folk.Trupe de teatru din liceele braşovene s-au alăturat evenimentului şi sper că publicul va aprecia talentul acestor tineri inimoşi" ne declara Cosmin Şerban, intiţiatorul acestui eveniment. "

Un grup de oameni tineri cu spirit social, încearcă să faca lumea să înţeleagă că există viaţă în multe alte feluri. Un pic de la fiecare poate face mult pentru oamenii aflaţi în dificultate.

Biletele s-au pus în vânzare la Centrul Cultural Reduta şi la sediul HOSPICE Casa Speranţei, costul unui bilet fiind de 10 lei.

Va asteptam cu drag sa fiti alaturi de noi la acest eveniment!

Persoana de contact:

Gabriela Tokes
Senior Fundraiser
Departamentul Colectare Fonduri
Hospice Casa Sperantei
gabriela.tokes@hospice.ro
www.hospice.ro
 

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...