destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Radio Killer @ Kasho

  • Data: 17 Feb 2011
  • Ora: 23:00
Recomandă:

Joi, componentii Radio Killer isi dezvaluie identitatea intr-un concert live la Fun Night!

 

Daca in 2009, odata cu lansarea piesei "Voila", toata lumea se intreba cine e Radio Killer, acum formula completa a grupului este deconspirata.

Alaturi de cei sase membri dezvaluiti treptat, respectiv Smiley, Elefunk (Serban Cazan), Boogie Man (Don Baxter), Karie, DJ Cell Block si Crocodealer (Alex Velea), ultimul killer care si-a revelat identitatea a fost Paul Damixie - The Real Killer. Cunoscut ca DJ in industria clubbing din Romania, Paul Damixie este cel care alcatuieste set-ul pentru show-rile live Radio Killer si face parte impreuna cu Smiley din formula de scena. Paul Damixie apare pentru prima oara ca membru Radio Killer in videoclipul pentru single-ul "Be free".

Produs de HaHaHa Production si Roton, proiectul Radio Killer s-a impus prin sound-ul original si misterul construit in jurul membrilor trupei, atat in România, cat si in restul Europei. "Voila" a fost difuzată in numeroase tari din Europa Centrala si de Est, iar an Rusia piesa s-a aflat multe luni printre primele locuri in topurile radio. Al doilea hit - "Be Free" - ramane tot in zona dance/clubbing si are parte de un videoclip spectaculos, in care capitala devine un teren urias de fotbal iar artistii sunt jucatorii, rolul protagonistilor revenind lui Smiley si lui Paul Damixie. La filmari au participat peste 40 de fotbalisti.

 

Radio Killer, un alt proiect romanesc de succes, asigura distractia joi la Fun Night!

 

Bilet de intrare: 10 lei

Rezervari: 0757 200 400

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...