destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Stephane Pompougnac @ Kasho

  • Data: 05 Feb 2011
  • Ora: 23:00
Recomandă:

Probabil cel mai renumit DeeJay si producator francez, Stephane Pompougnac mixeaza live in Kasho, sambata de la ora 23!

Stephane Pompougnac a devenit celebru pentru seriile de mixaje "Hotel Costes", compilatii downtempo ce au putut fi auzite in cele mai exclusiviste cafenele ale Europei, fie ca fundal sonor in fabuloasele prezentari ale caselor de moda. Legendara compilatie va ajunge anul acesta la numarul 15.

Stephane si-a inceput cariera in anii '80, avand ca sursa de inspiratie muzica pop, rock, new wave si soul, pana cand descopera muzica House in 1988, cu mult inainte ca sound-ul din Chicago sa devina o referinta. Cu noul stil, Stephane ajunge sa mixeze in cluburile principale ale Parisului: "Queen", apoi la "Les Bains", unde il cunoaste pe Claude Challes. Cu ajutorul acestuia, isi extinde orizonturile, apoi reia colaborarea cu Hotel Costes, unde sezon dupa sezon incepe sa-si lase amprenta.

La Hotel Costes, ascultatorii sunt prinsi iremediabil in universul creat de Stephane, un loc mitic in care barocul se impleteste cu avangardismul. De aici resare ideea unei compilatii prin care spiritul locului sa poata fi impartasit in toata lumea. Datorita succesului inregistat, creatiile sale au devenit astazi un punct de referinta pentru toate compilatiile de gen.

Sambata seara universul de la Hotel Costes se muta in Kasho club! Vino sa gusti atmosfera pariziana semnata de legendarul Stephane Pompougnac!

 

Rezervari: 0757 200 400

Bilet de intrare: 20 lei

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...