destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Play & Win @ Kasho

  • Data: 03 Feb 2011
  • Ora: 23:00
Recomandă:

Play & Win, cei trei tineri care au adus un suflu nou in muzica din Romania, vin joi la Fun Night de la ora 23!

 

La 17 ani Sebastian, Radu si Marcy au parasit orasul lor natal Alba Iulia hotarati sa isi urmeze visul, acela de a compune pentru cele mai in voga trupe din Romania. Iau hotararea sa se mute in Constanta pentru a lucra la studioul WIN PRODUCTION. Lovitura au dat-o cu albumul S.O.S al baietiilor de la Akcent, prin cunoscutul hit international Kylie, avand ca urmare o gramada de productii muzicale pentru aproape toate trupele cunoscute de pe piata muzicala romaneasca. Astfel echipa formata din cei trei baieti talentati a inceput sa prospere, asta si datorita intelegerii foarte bune care exista intre ei.

A urmat randul celor de la Activ sa-i contacteze pentru o colaborare, din care s-au nascut hiturile “SUPERSTAR” si “LUCRURI SIMPLE”, plus inca doua piese “DOR” si “HEAVEN”. Apoi “ALATURI DE INGERI” a celor de la 3SE, “OARE UNDE ESTI” semnata SISTEM, ANDRA cu "WE GO CRAZY" si multi altii.

Putini compozitori se pot lauda cu un succes international. Iata ca pentru echipa de la Play & Win a urmat al doilea dupa Akcent – Kylie, si anume hitul "HOT" al INNEI. In anul 2007 ei au hotarat sa infinteze trupa Play & Win unde sunt cantautori, sunt foarte fericiti ca visul lor s-a implinit si asta le da o dorinta si mai mare de munca, fiind hotarati sa creeze in continuare.

Au debutat ca interpreți cu piesa „Slow Motion” in 2009, cantec ce s-a clasat pe locul 2 in Romanian Singles Chart. Cel mai nou single al formatiei se intituleaza „Only”, urmand sa lanseze si un album. Au castigat la editia din 2009 a premiilor Romanian Music Awards la categoriile "Cea mai rapida ascensiune" si Premiul Radio 21. In 2010 baietii isi continua ascensiunea ca producatori, semnand piesele "10 Minutes", "The Sun is Up" si "Senorita" pentru INNA, "Nu te mai vreau" pentru Ellie White si "Dreaming of You" pentru Leticia.

Play & Win sunt inscrisi in "Uniunea Compozitorilor din Romania" cu peste 300 de compozitii, acest lucru plasandu-i printre cei mai de succes producatori romani.

Asculta live Play & Win - noul val al muzicii romanesti de club!

 

Rezervari: 0757 200 400

Bilet de intrare: 10 lei

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...