destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Cursa Trasnitilor pe partia Bradul

  • Data: 29 Jan 2011
Recomandă:

Pregateste-te pentru cea de a 4-a editie de iarna a Cursei Trasnitilor – Sania Trasnita – care se va desfasura in Poiana Brasov (Partia Bradu), Sambata, 29 Ianuarie 2011 – cel mai cool eveniment caritabil din Romania! Banii stransi vor fi utilizati pentru proiectul “Pentru o educatie mai buna!” - un proiect organizat de Rotary Club Brasov Citadel.
 
Fii CEL TRASNIT care castiga:
locul 1:  4 zile si 3 nopti in Prag, hotel si zbor inclus pentru max. 4 persoane (sponsor: Happy Tours/Ibis Hotel)
locul 2: un weekend in Sibiu pentru max. 4 persoane (sponsor: Happy Tours/Ibis Hotel)
locul 3: un weekend in Constanta pentru max. 4 persoane (sponsor: Happy Tours/Ibis Hotel)

Incurajeaza-ti echipa preferata sau construieste-ti o sanie si participa si tu!
 
Parcheaza-ti incredibila creatie la “Pit Stop-ul” Cursa Trasnitilor, pe Partia Bradu ca toti vizitatorii incluzand media sa o poata vedea si admira. Vino cu sania intre 12.00 si 14.00 si inscrie-te in cursa.

 
Dupa inscriere, vino la concursul “Miss Cursa Trasnitilor”!
 
Acesta nu este doar un concurs obisnuit de frumusete. Miss Cursa Transitilor trebuie sa fie la fel de indrazneata si trasnita ca si cursa in sine. Trebuie sa puna in scena un show care sa impresioneze atat spectatorii cat si juriul.

Inscrie-te la e-mailul: contact @ redcarpet.rosi spune-ne de ce crezi ca TU vei castiga.

Fiind un eveniment de seara, Cursa Trasnitilor va incepe in jurul orei 18.00 cu un spectacol de deschidere facut de instructorii scolii de ski.
 
Prima parte va consta in coborarea pe partie a concurentilor individuali sau a echipelor (personelor fizice). A doua parte este pentru companii si echipele acestora (persoane juridice). Daca echipele participante sunt de acord, am dori sa dam spectatorilor Cursei Trasnitilor sansa sa realizeze o coborare pe partie intr-una din saniile participante in schimbul unei donatii de 20 RON/persoana.
 
Bineinteles, ca de fiecare data, dupa cursa va avea loc ceremonia de acordare a premiilor castigatorilor si a diplomelor tuturor participantilor. Dar asta nu e tot! Vom continua cu cel mai mare si mai grozav After-Race Party din Romania! Petrecerea va avea loc in si in jurul cortului Winterland.
 
Ne vedem pe partia Bradu. Adu-ti toti prietenii. Sa inceapa petrecerea!
 
La prima vedere:
 
12.00-14.00 inscrierea

participarea pentru sanii personale:
- 15 RON/persoana pentru pre-inscriere pana pe 20 Ianuarie 2011
- 30 RON/persoana in ziua cursei

participarea pentru sanii ale companiilor:
- 1000 RON pentru participanţii care reprezinta echipa unei companii (maxim 6 persoane) iar pentru fiecare membru în plus se va plăti 100 RON / persoană pentru pre-inscriere pana pe 20 Ianuarie 2011
- in ziua cursei 1500 RON pentru participanţii care reprezinta echipa unei companii (maxim 6 persoane) iar pentru fiecare membru în plus se va plăti 100 RON / persoană
 
Te poti inregistra la sediul RedCarpet pe str. Maramures nr 10, Brasov sau la adresa contact @ redcarpet.ro14.30 Concursul Miss Cursa Trasnitilor

18.00 Inceputul cursei

20.00 After-Race Party

Comentarii

Evangelina

2013-01-13 05:49:15

Es, regarding Papp, and Brasov rseeuqt, it's not about this ===Maybe its a "motivation" for the yellow guys. === It's about lack of sportmanship, with or without Papp, HSC will beat every team from this championship. But if every player start playing like this without knowing that there will be consequences after, after my opinion we all gonna lose!

ltopvavs

2013-01-15 04:11:58

9vJKC3 <a href="http://tkjjhknjpohm.com/">tkjjhknjpohm</a>

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...