destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Recital Chopin la Biserica Neagra

  • Data: 09 Jan 2011
  • Ora: 17:00
Recomandă:

Sala Festivă a Bisericii Negre, Piaţa Sfatului nr. 18, va găzdui duminică, 9 ianuarie, la ora 17:00, un recital cu muzică de Frederic Chopin susţinut de pianistul Remus Manoleanu din Bucureşti.

Programul recitalului va cuprinde lucrările: Scherzo nr. 3 op. 39 în do diez minor, Balada a 3-a op. 47 în la bemol major şi Sonata nr. 3 op. 58, în si minor. Acest recital este o nouă ocazie pentru publicul braşovean de a-l asculta pe pianistul bucureştean după numeroasele apariţii ale sale din trecut în cadrul Festivalul „Musica Coronensis”.

Remus Manoleanu este conferenţiar doctor la catedra de pian a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, concertând curent în ţară şi străinătate (Marea Britanie, Brazilia, Rusia, Germani, Olanda, Franţa, Syria sau Statele Unite). De-a lungul timpului a înregistrat peste 3000 de minute pentru Radiodifuziunea Română. I-au fost dedicate sau a cântat în primă audiţie absolută numeroase concerte pentru pian şi orchestră, piese pentru pian solo sau lieduri pentru voce şi pian.

Intrarea la recital este liberă.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...