destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Concert de colinde la Codlea

  • Data: 18 Dec 2010
Recomandă:

 "Crăciunul  înseamna mai mult decât brazi împodobiţi, lumânări aprinse, miros de cozonaci şi mere coapte, Crăciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al părinţilor, al celor dragi care luminează tot anul, este bunătatea, speranţa renăscută, este pace şi înţelegere."

 

Este si dorinţa  membrilor Asociaţiei ProCodlea este de a nu fi singuri în aşteptarea Naşterii Mântuitorului, de aceea în luna decembrie, luna cadourilor, Asociaţia Pro Codlea are pentru a doua oara  iniţiativa de a organiza un Concert de Colinde, pentru a se întâlni şi a sărbători împreună, pentru a asculta şi cânta împreună colinde, evenimentul va avea loc in data de 18 decembrie incepand cu ora 16.00 in incinta salii Casei de Cultura din Codlea.

Din dorinţa de unitate la nivelul comunităţii noastre, au confirmat participarea la Concertul de Colinde:  corurile de la Bisericile Ortodoxe, corurile şcolilor generale si a liceelor din Codlea, corul Ecumenic Maghiar, corurile de la  Bisericile Penticostale, corul Casei de Cultură, corul de la Penitenciar, corul Bisericii Betel, corul  Bisericii Germane, corul Bărbătesc Nasterea Domnului si nu in ultimul rand  vor  mai canta  solisti ca : Alexandru Irimia, Noemi Tudor, Prof. Adina Alexe si Prof. Horatiu Popescu .

Asociatia Pro Codlea doreste sa faca o tradiţie din acest Concert de Colinde şi speră că acest eveniment se va desfasura in fiecare an .

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...