destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Concert de colinde și muzică religioasă la Reduta

  • Data: 03 Dec 2010
  • Ora: 18:00
  • Locaţie: Centrul Cultural Reduta
Recomandă:

Brașov, 2 decembrie 2010

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim, Marele Priorat General Magistral al României, Comanderia nr. 35 ”Johannes Honterus” Brașov organizează vineri, 3 decembrie 2010, ora 18:00, la Centrul Cultural Reduta, un minunat concert de colinde și muzică religioasă.

“Scopul concertului este de a aduce bucuria colindelor şi oamenilor nevoiaşi aflaţi în situaţii dificile cărora pe lângă concertul de colinde li se va oferi şi un pachet cu produse de sărbători astfel încât să simtă şi ei mireasmă de sărbătoare în casă.

Sărbătorile de iarnă reprezintă un prilej de a ne aduce bucuria de a dărui și de a celebra nașterea lui Iisus prin colinde și muzică cu semnificații profunde. Concertul de colinde și muzică religioasă are menirea de a ne reaminti adevărata semnificație a sărbătorilor de iarnă – continua renaștere, revenirea la semnificațiile primordiale ale vieții, redescoperirea tradițiilor, noblețea darului, sprijinirea celor aflați în nevoie și suavitatea unui colind.

Liniștea, pacea, zâmbetul și bucuria darului și a sărbătorilor vă așteaptă la Concertul de Colinde și Muzică Religioasă!” (intrarea este gratuită și se face pe bază de invitație).

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...