destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Mihai Morar va canta in duet cu Puya la Brasov?

  • Din 03 Dec 2010 până în 04 Dec 2010
Recomandă:

Mihai Morar isi face debutul in muzica. El va canta alaturi de Puya, in duet, in cadrul petrecerii J&B Shaking the Dancefloor, organizata vineri, 3 decembrie, in club Kasho din Brasov!

Ineditul duet, o premiera pentru carismaticul prezentator de la Antena 2, va avea loc doar daca publicul il va vota pana vineri seara pe site-ul www.facemparty.ro, acolo unde Morar se afla in competitie cu Daniel Buzdugan.

Fiecare promite ca vineri seara sa realizeze cate un lucru inedit sau pe placul publicului. Prin urmare, Morar promote sa il aduca pe Puya si sa cante in duet, iar Buzdugan sa se fotografieze cu publicul din Kasho.

In cazul in care va avea cele mai multe Like-uri de Facebook pe facemparty.ro decat Buzdugan, Morar va urca pe scena alaturi de Puya.

Petrecerea de vineri seara de la Brasov se anunta cu adevarat incendiara. Asta pentru ca Morar si Buzdugan vor face o atmosfera fara precedent. Pe langa rolul de gazde ale evenimentului, ei vor urca si la pupitrul de mixaj oferind publicului cele mai bune piese de dans.

Morar si Buzdugan au dat super petreceri si la Arad si Oradea, weekendul trecut, unde Guess Who a fost trupa invitata sa sustina un concert de 45 de minute. Artistii au adus publicul in extaz printr-un recital live.

Petrecerea de vineri seara, din club Kasho, este singura oprire in Brasov a celor doua vedete Radio Zu in cadrul caravanei J&B Shaking the dancefloor.

In cadrul petrecerilor din weekendul trecut, Daniel Buzdugan, castigatorul competitiei de saptamana trecuta pe www.facemparty.ro, a cantat opera live in cluburile La Mouche si Heat din Arad, respectiv Oradea. Buzdugan a cantat, spre deliciul publicului, si cunoscuta melodie maghiara Ozosep.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=LHivBrjh0N8

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/63865/Daniel-Buzdugan-a-cantat-opera-intr-un-club-din-Oradea/

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...