destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

DJ Benjamin Franklin in Kasho

  • Din 06 Nov 2010 până în 07 Nov 2010
Recomandă:

Sambata, 6 noiembrie, DJ BENJAMIN FRANKLIN revine in Kasho pentru o noapte magica la BACARDI PERFECT MIX, combinatia perfecta de muzica si cocktail-uri!

Cariera lui Benjamin Franklin a luat avant in anul 2000, ca urmare a intalnirii dintre el si Carlos Campos. Cu ajutorul acestuia, Benjamin Franklin a devenit DJ-ul rezident al selectului club B*Fly de pe Champes Elysee timp de trei ani (2000-2004), perioada in care talentul sau a fost unanim recunoscut. Colaborarea sa cu Carlos Campos a generat de asemenea si productii de succes, printre care chiar primul sau mix inclus in compilatiile Joia si Bario Latino 3. Tot acum realizeaza doua productii pentru compilatia Bario Latino (Paris).

Dupa atatea succese inregistrate alaturi de studiourile George V Records, DJ Benjamin Franklin decide sa-si faca propria casa de inregistrari, creandu-si un "label" propriu - Supersound Records. Asa lanseaza in 2004 remixul lui Cee Cee Peniston "Finally". Pana in prezent,  numerosi DJi au apelat la studioul de inregistrari Supersound: Djed, Carlos Campos, Wesley Smith, Miguel si multi altii, majoritatea dintre ei rezidenti ai cluburilor celebre din Paris.

Ulterior, s-a implicat in crearea seriei Sea Lounge in Monaco si in realizarea de playlist-uri personalizate pt diverse branduri precum Etam, Naf Naf, Made in Sport etc. Cum numele sau devenea tot mai cunoscut, DJ Benjamin Franklin a inceput sa se ocupe personal de aparitiile sale publice. Astfel, muzica sa de factura house / latin house / percussion and electro house il duce in cele mai renumite cluburi internationale, precum Opium in Kiev (Ucraina), The China White in Londra (UK), Le Caf in Anvers (Belgia), Dehors (Italia), Cancun, Thailanda, Norvegia, Caraibe, Bali, Miami, Chicago etc. Colaboreaza cu nume celebre ale clubbingului ca Carl Cox la petrecerea finala din 2005 la conferinta de iarna a muzicii de la Miami, cu DJ Pedro (Miami), MC Adrian (FG DJ Radio Paris), Greg di Mano (FG DJ Radio Paris), Robbie Riviera si producatorii canadieni Eyezcream. De asemenea, este invitat sa mixeze la petrecerile private ale unor vedete ca Paris Hilton sau Camille Al Fayed.

DJ Benjamin Franklin este azi cunoscut pentru soud-ul sau electric si pentru abilitatea sa de a pune publicul in miscare.

 

Bilet de intrare: 20 lei

Acces 18+


Sursa: www.kasho.ro

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...