destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

FC Brasov - Gaz Metan Medias

  • Data: 27 Sep 2010
  • De la 18:00 la 19:50
Recomandă:

FC Brasov anunta ca biletele pentru partida dintre FC Brasov si Gaz Metan Medias contand pentru etapa a 9-a a Ligii I, vor fi disponibile la casele de bilete ale stadionului incepand de duminica, 26 septembrie 2010. Meciul dintre FC Brasov si Gaz Metan Medias din etapa a 9 -a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 18.00.

Preturile biletelor pentru meciul cu Gaz  Metan Medias sunt urmatoarele:

Peluza -
15 lei

Tribuna a II-a - 15 lei

Tribuna I - 20 lei

Sectoarele S si T - 30 lei

Fotolii - 100 lei

Programul caselor de bilete este urmatorul:

Duminica26 septembrie - 12:00 - 16.00

Luni27 septembrie - incepand cu ora 9.00

Comentarii

Erica

2013-07-23 04:07:33

Oct21Veronica Pacat ca nu pot sa-l vad pe Fr.Michael W.Smith..desi ii unul dintre priearetfi mei cantareti. Imi place mult cum canta, are o voce super si ma bucur ca Dumnezeu i-a dat acest DAR minunat. Dumnezeu sa fie glorificat si onorat prin acest concert care il v-a avea.

Sinhvien

2013-07-23 18:42:32

Oct20Fi5h Iona . ar trebui sa iti fie<a href="http://aznggqbzs.com"> riunse</a> si frica de Dumnezeu ca lovesti cu asa acuzatii grele in slujitorul Sau. Ar trebui sa te uiti la lucrarea care o face el si dupaia sa spui astfel de lucruri despre el. Domnul sa te cerceteze.

Juliana

2013-07-24 21:24:46

22 May, 2012 Dan Popovici 24 March, 2012 Fara sa mai vorbim de fpatul ca acest haos pe strazile orasului nu va fi nicio data in favoarea cetateanului. Este o falsa impresie fpatul ca in final vom avea la robinet apa potabila. Pentru aceasta va trebui fiecare locatar, fiecare bloc sa-si schimbe conducta de alimentare care duce din reteaua principala la el in apartament sau casa, lucru care se va face obligatoriu pe cheltuiala fiecaruia, deoarece schimbarea actuala de conducte se face doar pentru reteaua ce apartine societatii Apa Tarnavei Mari, pentru eliminarea pierderilor acestei societati si in final pentru rentabilizarea si eficienta societatii cu avantajele financiare ce vor decurge pentru aceasta societate. Deci la cat sunt de infectate actualele conducte din blocuri nu sunt convins ca vom avea cea mai buna apa la robinet la finalizarea lucrarilor. http://yvwqrr.com [url=http://dzwpqhbg.com]dzwpqhbg[/url] [link=http://aautveez.com]aautveez[/link]

Natalia

2013-07-27 20:13:39

Ased pienso yo bfpara cndauo ERE's para los politicos y sus sate9lites ?.Los espaf1oles gozamos de 200 televisiones pfablicas ( por que cualquier mierda de alcalde ya tiene su tv) pero no vamos a tener sanidad publica ni nos jubilaremos nunca por que los coches oficiales son indispensables. http://frbonkhvjbf.com [url=http://mgtnuqumrfv.com]mgtnuqumrfv[/url] [link=http://utiokm.com]utiokm[/link]

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...