destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Expoziția de desen Black Fire - Ada Muntean

  • Din 17 Jul 2015 până în 13 Sep 2015
  • Locaţie: Muzeul de Arta
Recomandă:

 În perioada 17 iulie - 13 septembrie 2015, Muzeul de Artă Brașov găzduiește expoziția de desen Black Fire - Ada Muntean. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 17 iulie 2015, ora 13.00, la sediul Muzeului de Artă Brașov din B-dul. Eroilor nr. 21 (lângă Hotel Capitol).

 Black Fire este o radiografie a dezumanizării individului în societatea contemporană, care are la bază conflictele interioare ale ființei provocate de contrastul între ceea ce omul percepe ca fiind adevărata împlinire și ceea ce mass-media cataloghează și acceptă ca exemplu de succes universal valabil. Expoziția reunește un număr de 50 de lucrări realizate în cărbune și tehnică mixtă, redând aspecte legate de alienare, identitate scindată, pierderea purității iubirii, sex, corupție, război și implacabila moarte prezentând, printr-un desen figurativ-realist dur, personaje expresive și obiecte care recreează cotidianul în diferite etape ale decadenței.

Ada Muntean (n. 1987) este doctorand la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, artist plastic și colaborator la Revista Arta.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...