destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

“Familia Belier / La Famille Belier” – Spectacol Eveniment

  • Data: 27 Jun 2015
  • Ora: 19:00
  • Locaţie: Cityplex Brasov
Recomandă:

Regia:  Eric Lartigau
Cu: Karin Viard, François Damiens, Louane Emera
Gen: Comedie
Durata: 106 minute
Țara: Franta, Belgia
Subtitrat

Mare hit în Franţa, comedia “Familia Belier / La Famille Belier”, care a avut premiera naţională în cadrul festivalului Transilvania la sfârşitul lunii mai, va putea fi vizionat la cinema Cityplex – Eliana Mall  în perioada 26 iunie - 09 iulie,  dar numai sâmbătă, 27 iunie, de la ora 19:00, cumperi de la bar produse de minim 8 lei și vezi filmul GRATIS.

Despre film

Toată lumea din familia Paulei este surdă, cu excepţia ei. Nu că asta ar fi o problemă. Nu, marea provocare a Paulei este să ţină pasul cu programul plin: când nu e la şcoală, îşi ajută familia la fermă sau la piaţă. La şcoală, Paula se îndrăgosteşte de Gabriel. Când el se înscrie în corul şcolii, se înscrie şi ea. Şi în secunda când începe să cânte, toţi rămân muţi. Paula are o voce minunată! Pe măsură ce exersează, pasiunea ei pentru cântat creşte. Dar cum ar putea urma acest vis pe care familia ei nu-l înţelege?

Film perfect pentru întreaga familie, comedia nu doar că explorează convingător, emoţionat şi amuzant problemele tinerilor şi ruptura de familie, dar prezintă ataşant şi o categorie de oameni ce îşi face rar apariţia pe marele ecran. Regizorul Eric Lartigau a luat o decizie inspirată şi anume să prezinte dialogurile purtate de membrii familiei în limbajul surdo-muţilor numai cu ajutorul "traducerii" Paulei, decizie care subliniază nu doar rolul ei major în familie, ci şi umorul trăsnit al seniorilor Bélier.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...