destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Expozitie foto - "Schimbare si inertie"

  • Din 25 Mar 2015 până în 04 May 2015
Recomandă:

Expoziția prezintă rezultatele workshop-ului de fotografie „Schimbare și inerție", care s-a desfășurat între 21 și 22 februarie la Centrul Cultural German Brașov, dar și în diferite zone ale orașului. Scopul workshop-ului a fost acela de a explora și de a fotografia împreună particularitățile schimbării și ale inerției în propria ambianță.
"Obiectivele workshop-ului au oferit un spaţiu de mişcare destul de generos și astfel a fost interesant de urmărit în ce direcţie va merge excursia tematică. Participanții trebuiau să aducă idei din propriul mediu de viață. Unele idei au fost abandonate, în schimb s-au deschis uși neașteptate. Sau inexistente, ca de exemplu într-o fabrică părăsită. Aici am găsit motive interesante, pline de simboluri, cum ar fi documente fiscale din anul 1980, în timp ce alături se ridică un nou mall. Pentru a stabili un contrast cu dărâmăturile, am hoinărit prin colțurile pline de viață ale Brașovului și astfel am avut prilejul de a pune în practică teoria învățată, pe baza temei date. Aranjarea rezultatelor participanților într-o linie consistentă din punct de vedere estetic și al conținutului a reprezentat o provocare în plus."

Wilfried Feder / Germania (coordonator workshop)
Participanți: Simona Nichiteanu, Anca Andreea Nemeș, Alexander Nutz, Ioana Suciu, Andreea Ioana Bogde, Dalmonia Rognean, Adrian Maticiuc
Program de vizitare: luni-vineri, orele 11-16

Centrul Cultural German Brașov
Str. Lungă nr. 31, etajul 1

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...