destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Expoziția „Artă și istorie în colecția Muzeului de Artă Brașov”

  • Din 08 Dec 2014 până în 08 Feb 2015
  • Locaţie: Muzeul de Arta
Recomandă:

În perioada 5 decembrie 2014 - 8 februarie 2015 Muzeul de Artă Brașov organizează expoziția „Artă și istorie în colecția Muzeului de Artă Brașov”. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 5 decembrie 2014, ora 13.00, la sediul Muzeului de Artă Brașov din B-dul. Eroilor nr. 21 (lângă Hotel Capitol).

Expoziția „Artă și istorie în colecția Muzeului de Artă Brașov” prezintă modul în care evenimentele și personalitățile istorice s-au reflectat în creația artistică, de la pictorii revoluționari activi la 1848 până la artiștii din perioada postbelică.

Comentarii

Venit suplimentar

2015-01-25 19:51:29

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:sabrina.totoiu@gmail.com

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...