destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Let's Do It Romania

  • Data: 25 Sep 2010
Recomandă:

LDIR Brasov a sustinut o Conferinta de Presa  joi, 09 septembrie 2010. Evenimentul avut loc la Hotel Aro Palace, Club Belvedere, etaj 08, ora 15:00 (03:00 PM).
Cu aceasta ocazie LDIR Brasov a comunicat suportul oferit de autoritatile locale şi judetene Campaniei “ Let’s Do It, Romania!” precum si implicarea principalelor organizatii de mediu la actiunile din 25 septembrie in judeţul Brasov.  De asemenea, echipa judeteana Let’s Do It, Romania a prezentat date importante din raportul de activitate iulie – august 2010, precum si agenda de activitati din luna septembrie. Aceste informatii se regasesc si in prezentarea actualizata atasata acestui comunicat.
In cadrul Conferintei de presa echipa brasoveana Let’s Do It Romania a prezentat urmatoarele  subiecte :
Rezumat cu activitatile LDIR Braşov iulie-august 2010.
Colaborarea cu autoritatile administrative din judet, Organizatiile de mediu din Brasov si Organismele de Control ale Ministerului Mediului.
Harta mormanelor de gunoi din judet actualizata (atasat comunicatului)
Necesar logistica în 25 septembrie.
Organizarea echipelor de voluntari in 25 septembrie.
Prezentarea Agendei LDIR Brasov  perioada 09 – 25 Septembrie.
Mentionarea Partenerilor Importanti ai Proiectului din Brasov.


 
Echipa de Coordonatorii Judeteni va sta la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.

Echipa LDIR Brasov multumeste Sustinatorilor Media care ne ajuta sa comunicam informatii actualizate despre proiect si mesaje catre voluntari !

Invitati Conferinta LDIR Brasov:
Nadia Bozocea, purtator de cuvant Prefectura Brasov
Prefectura Brasov este Sustinator Principal al Proiectului in Judetul Brasov : sprijina LDIR Brasov prin actiuni de informare catre primariile din Judet, sedinte de lucru cu autoritatile administrative ale localitatilor care au semnat Conventia de Participare pentru ziua de 25 septembrie, ofera consultanta echipei de Cordonatori Judeteni pentru organizarea activitatilor in 25 septembrie la nivelul judetului

Attila Kovacs, Vicepreşedinte Consiliul Judetean:
Consiliul Judetean este Sustinator Principal al Proiectului in Judetul Brasov: mentine legatura  cu Organizatiile de Mediu din Judet pentru a sprijini demersul LDIR Brasov, doreste sa adapteze informatiile oferite de Coordonatorii Judeteni LDIR Brasov pentru implementarea sitemului integrat de management al deseurilor sau pentru viitoare proiecte de mediu , participa cu echipa de voluntari din cadrul institutiei

Miklos Gantz, Viceprimar Primaria Brasov
Primaria Braşov este Sustinator Principal al Proiectului in Municipiul Brasov: ofera suport logistic pentru ziua de 25 septembrie (materiale necesare colectarii – saci, manusi, etc), ofera suport pentru organizarea Punctelor de Inregistrare Voluntari in 25 septembrie, participa cu echipa de voluntari din cadrul institutiei,  mobilizeaza echipe specializate in colectarea deseurilor pentru a insoti voluntarii pe teren in 25 septembrie in municipiul Brasov

Comisar Căţean Marieta, Garda de Mediu Brasov:
Garda de Mediu Brasov a sprijinit echipele de cartare LDIR Brasov, ofera consultanta pentru coordonatorii LDIR Brasov, mobilizeaza Corpul Voluntarilor de Mediu pentru 25 septembrie, va urmari desfasurarea actiunilor din 25 septembrie si va permite depozitarea deseurilor colectate de voluntari doar la operatorii agreati pentru reciclare, coincinerare, rampe autorizate


Elena Bucur, Relatii Publice APM Braşov:
Agentia Pentru Protectia Mediului Braşov ofera informatii si date pentru traseele unde au fost identificate mormane, ofera sprijin logistic pentru ziua de 25 septembrie, va urmari si dupa evenimentul din 25 septembrie zonele unde au fost identificate mormane in Judetul Brasov, participa cu echipa de voluntari din cadrul institutiei

Garda De Mediu si APM sunt Sustinatori ai Proiectului in domeniul Protectiei Mediului Brasov.
Ministerul Mediului si Padurilor este Partener Principal al Proiectului Let’s Do It, Romania!


Apel inscriere voluntari :

In judetul Brasov avem nevoie de cel putin 5000 de voluntari ca sa colectam deseurile depozitate in arealele naturale . Fii si tu unul dintre acesti voluntari in 25 septembrie ! Contribuie si tu la cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, pentru a transmite un mesaj important si altor tari care vor sa demareze acest proiect. Putem face curatenie in toata tara, intr-o singura zi! Nu sta acasa pe 25 septembrie, nu fii indiferent, nu te gandi ca strangi gunoiul altora, nu sta pe margine, vino alaturi de noi! Peste 200 000 de voluntari  vor participa la ziua de curatenie nationala! Inscrie-te si tu pe www.letsdoitromania.ro, fa-ti echipa si alege-ti un traseu pe care vei merge in 25 septembrie! Pentru a fi la curent cu noutati ale proiectului din orasul tau  urmareste blogul  Let’s  Do It, Romania ! si alege orasul care te intereseaza.

Ghid de înscriere "Let`s Do It, Romania!"
1. Intră pe www.letsdoitromania.ro şi apasă butonul portocaliu "Hai cu noi pe 25 septembrie, înscrie-te aici!"
2. Dacă nu mai cunoşti pe nimeni care şi-a făcut deja echipă în judeţul tău, tu vei fi persoana de contact, adică cel care va primi toate informaţiile necesare. Accesează link-ul "Înscrie-te ca persoană de contact a echipei".
3. Completează formularul cu datele tale şi apasă butonul "trimite". Vei primi în scurt timp email-ul de confirmare, cu codul pentru echipa ta. Felicitări, tocmai te-ai înscris în "Let`s Do It, Romania!". Daca nu ai încă alţi prieteni care să vină cu tine, păstrează bine codul, vor apărea curând :) Înscrie-te oricum, chiar şi singur, ca să fii inclus în baza noastră de date.
4. Dă codul şi prietenilor tăi pentru ca pe 25 septembrie să faceţi parte din aceeaşi echipă! Ei vor completa formularul "Înscrie-te ca membru al echipei", disponibil la acelaşi buton de pe site, "Hai cu noi pe 25 septembrie, înscrie-te aici!" Nu uita: vor avea nevoie de codul unic pe care l-ai primit tu la inscriere. :)
5. În ultimele zile înainte de Ziua de Curăţenie Naţională, vei putea alege mormanul de pe harta pe care îl vei curăţa împreună cu echipa ta sau cu alte echipe înscrise. Vei fi primi un email cu informaţiile utile pentru acest ultim pas.
*Pentru grupurile mai mari de 10 persoane, (companii, asociaţii, instituţii de învăţământ, ONG-uri), vă rugăm să trimiteţi un email la voluntar@letsdoitromania.ro sau sustin@letsdoitromania.ro pentru informaţii suplimentare.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...