destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

RXF aduce un „Munte de Bătaie” la Brașov!

  • Data: 31 May 2014
  • Ora: 19:00
Recomandă:

Sâmbătă, 31 Mai 2014, începând cu ora 19:00, Patinoarul Olimpic din Brașov, se va transforma pentru o seară în câmp de război, cei mai buni luptători de MMA  (arte marțiale mixte)  din România înfruntându-se într-un show total, plin de adrenalină, dramatism și sportivitate.

RXF (Romanian Xtreme Fighting) este o organizație sportivă care își propune să dezvolte fenomenul MMA în România, promovând, exclusiv sportivi români, țelul final fiind acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport bărbătesc, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.

Gala RXF - „Munte de Bătaie”  va avea loc sâmbătă, 31 Mai la Patinoarul Olimpic din Brașov, și se anunță deja a fi evenimentul cel mai important al anului din sporturile de contact de sub Tâmpa. Main Event-ul Galei de la Brașov îi va aduce față în față pe doi dintre cei mai spectaculoși luptători din România, sportivi de calibru cu nenumărate participări în gale de arte marțiale, atât din țară, cât și din străinătate. Astfel, meciul principal al Galei RXF 11 se va desfășura în limitele categoriei 75 kilograme și îi va avea ca protagoniști pe Marius Tiță, un veteran al sporturilor de contact, și pe Bogdan „The Machine” Stanciu, unul dintre cei mai apreciați luptători RXF, confruntarea anunțându-se un adevărat regal pentru iubitorii MMA-ului autohton.

De asemenea, în Gala de la Brașov, RXF va continua căutarea campionilor absoluți pe categorii, piramidele de la 84 și +95 kilograme urmând să desemneze pretendenții laurilor de campion în finalele ce se vor desfașura la finalul anului. În Cușca RXF vor intra și de această dată câțiva dintre cei mai buni sportivi brașoveni, Daniel Stinghe unul dintre aspiranții la centura de campion al categoriei 84 kg, Lucian Mocănașu, un luptător foarte puternic aflat în plină ascensiune sau Flavius Predoi, probabil cel mai titrat sportiv al momentului din karate-ul brașovean. De altfel, Flavius Predoi, brașoveanul care este Campion Mondial și multiplu Campion European la karate Ashihara, se va înfrunta în Gala de la Brașov, cu un redutabil luptător MMA de culoare ce vine tocmai din SUA, Mike „Hawaii” Brightmon fiind un sportiv cu o vastă experiență în competițiile de MMA de cel mai înalt nivel. Evenimentul va avea totodată şi un caracter umanitar, organizatorul RXF, împreună cu Fundația Kronospan, urmând să doneze încasările din vanzarea biletelor către Asociația Copiii de Cristal, aceasta având ca principal scop crearea de servicii de asistenţă specializată: terapie ABA, terapie ocupaţională pentru adolescenţii şi adulţii cu TSA, kinetoterapie, terapie 3C (Coordonare. Concentrare. Conștientizare), servicii de informare pentru părinţi despre afecţiunile copiilor, consiliere pentru familie, terapie specializată în scopul recuperării copiilor şi integrarea lor în învăţământ şi în societate.

Vă așteptăm așadar, la RXF 11 – „Munte de Bătaie”, sâmbătă, 31 Mai, ora 19:00, la Patinoarul Olimpic Brașov, pentru a vă susține sportivii preferați și pentru a urmări cea mai puternică Gală de MMA din România!

Biletele pot fi procurate prin Rețeaua Eventim, precum și de la Patinoarul Olimpic Brașov și din Magazinele Orange, Vodafone, Germanos și Orange.

Fight-Card RXF 11 - „Munte de Bătaie”:

 

Main Event : Marius Tiță VS. Bogdan „The Machine” Stanciu  

Semifinala 1 Piramida +95 kg : Marius Panin vs. Cristian Mitrea

Semifinala 2 Piramida +95 kg : Nicolo Bonati vs. Alexandru Gabroveanu

Super-Fight : Luci Mocănașu vs. Răzvan Duță

Super Fight : Ionuț Gelep vs. Andrei Vasinca

 

România vs. USA

 

Main Event :  Michael „Hawaii” Brightmon vs. Flavius Predoi

Co- main event : Claire Henry vs. Alice Ardelean

Semifinala Piramida -84 kg : Ciprian Chiru vs. Daniel Stinghe

Semifinala Piramida -84 kg : Izidor „Spartanul” Bunea vs Ali Horvat

Superfight : Alexandru Gavrilă vs. Daniel Chiriță

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...