destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Programul filmelor in saptamana 18-24 Octombrie

  • Din 18 Oct 2013 până în 24 Oct 2013
  • Locaţie: Cityplex Brasov
Recomandă:

MAN OF TAI CHI – UCIGAS CU SUFLET PUR (N-15) DIGITAL
PREMIERA
Regie: Keanu Reeves
Durata: 105 minute
Gen: Actiune

În Beijingul zilelor noastre, tânărul şi ambiţiosul “Tiger” Chen Lin-Hu (Tiger Chen) are o slujbă neînsemnată, lucrând ca un simplu curier, dar după serviciu străluceşte ca un adevărat star în afirmare în lumea artelor marţiale  cu un stil nemaivăzut până acum şi pe care l-a dezvoltat singur pornind de la tradiţia Tai Chi pentru că visul său este acela de a deveni unul din cei mai buni la campionatul de arte marţiale Wulin Wang.

În acest timp, Suen Jing-Si (Karen Mok), o poliţistă din Hong Kong care lucrează pentru departamentul de crimă organizată, a ajuns în impas în ancheta pe care o conduce împotriva lui Donaka Mark (Keanu Reeves).  Donaka este un om de afaceri extrem de influent din Hong Kong, care organizează lupte ilegale în care se scot sume uriaşe de bani din pariurile făcute de cei care plătesc pentru a le vedea printr-un sistem de televiziune privat şi cu circuit închis. Regulile acestor lupte sunt simple: nu există, practic, nimic care să nu fie permis. Fiind în căutarea noii sale vedete, Donaka încearcă să-l atragă pe Tiger cu promisiunea unor bani câştigaţi uşor.

La început, Tiger îl refuză, rămânând fidel purităţii şi integrităţii artei sale. Dar, când templul în care locuia maestrul cu care se antrena e ameninţat să fie dărâmat de dezvoltatori imobiliari, Tiger acceptă oferta lui Donaka, pentru a putea apăra moştenirea maestrului său, Ling Kong Tai Chi. Tiger devine imediat senzaţia luptelor ilegale, înfrângând adversari reputaţi pentru forţa lor letală. Dar, încetul cu încetul, Tiger începe să-şi descopere o faţetă  întunecată, înclinaţia spre violenţă. Luptele lui din campionatul public Wulin Wang devin tot mai agresive, atrăgându-i lui Tiger o atenţie nedorită, dar şi ruşinea faţă de maestrul său.

Deşi pare incapabil să-şi ţină sub control inclinaţiile violente, Tiger acceptă, totuşi, să coopereze cu Jing-Si pentru a-i distruge lui Donaka afacerea ilegală cu lupte pe viaţă şi pe moarte. Dar, când fiecare luptă devine de acum o luptă pentru viaţa lui, va putea, oare, Tiger să dea curs celor mai bune intenţii ale sale ţinând, în acelaşi timp,  sub control partea întunecată a măiestriei sale?

Vineri: 18:15
Sambata: 13:30, 22:00
Duminica: 13:30, 22:00
Luni: 18:15
Marti: 18:15
Miercuri: 13:30, 22:00
Joi: 13:30, 22:00

CARRIE – CARRIE (IM-18) DIGITAL
PREMIERA
Regie: Kimberly Peirce
Durata: 100 minute
Gen: Horror

Adolescenta firavă şi aparent lipsită de personalitate Carrie este ţinută de mama sa, Margaret White - o femeie extrem de religioasă şi de conservatoare - departe de tentaţiile lumii. Asta o face pe fată vulnerabilă în cercul său de cunoscuţi de la liceu, unde este adesea ţinta batjocurii "fetelor rele", conduse de populara Chris Hagerson (Portia Doubleday).

Profesoara de sport, domnişoara Desjardin (Judy Greer) încearcă în van să o protejeze. Doar o singură colegă, Sue Snell (Gabriella Wilde) se căieşte de acţiune sale crude îndreptate împotriva lui Carrie, aşa că îl roagă pe prietenul său, Tommy Ross (Ansel Elgort), să o invite pe aceasta la bal.

Seara de dans se încheie însă dezastruos pentru tânără, ea căzând din nou pradă unei crude farse, iar momentul o supără atât de rău încât dă frâu liber nou-descoperitelor sale abilităţi telekinetice.

Vineri: 19:45
Sambata: 19:15
Duminica: 19:15
Luni: 13:00, 22:00
Marti: 13:00, 22:00
Miercuri: 19:45
Joi: 19:45

CAINELE JAPONEZ – CAINELE JAPONEZ (AP-12) DIGITAL
PREMIERA
TARIF SPECIAL
10 LEI/BILET
Regie: Tudor Cristian Jurgiu
Durata: 127 minute
Gen: Drama

Bătrânul Costache Moldu şi-a pierdut soţia, casa şi agoniseala de-o viaţa, în urma unei inundaţii. Atunci când va fi pus în faţa alegerii de a păstra sau nu pământul care i-a fost dat de către primarie, întoarcerea neaşteptată a fiului său, Ticu, din Japonia după foarte mulţi ani, îl va ajuta să ia o decizie.

Proiect finanţat de CNC cu 935.904 RON în cadrul sesiunii de concurs iunie - iulie 2010.

Vineri: 18:20
Sambata: 18:20
Duminica: 18:20
Luni: 18:20
Marti: 18:20
Miercuri: 15:45
Joi: 15:45

PRISONERS – PRIZONIERI (N-15) DIGITAL
PREMIERA
Regie: Denis Villeneuve
Durata: 153 minute
Gen: Crima, Thriller

Cât de departe ai merge pentru a-ţi proteja familia? Keller Dover (Hugh Jackman) trăieşte cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte. Fiica lui în vârstă de doar 6 ani şi prietena acesteia au fost răpite, iar singura pistă despre identitatea vinovaţilor nu pare să ducă nicăieri. Detectivul Loki (Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat.

Pe măsură ce timpul trece, şansele de supravieţuire ale micuţelor scad, iar poliţia nu are o pistă clară. Aşadar, Dover decide să acţioneze de unul singur. Până unde este dispus să ajungă un tată disperat să-şi salveze copilul, rămâne să descoperiţi urmărind filmul Prizonieri, din 18 octombrie, pe marile ecrane.

Vineri: 13:15
Sambata: 13:15
Duminica: 13:15
Luni: 13:15
Marti: 13:15
Miercuri: 20:15
Joi: 20:15

CLOSED CIRCUIT – CONSPIRATIA (N-15) DIGITAL
Regie: John Crowley
Durata: 96 minute
Gen: Mister, Crima, Thriller

Thrillerul internaţional îi are în centrul atenţiei pe Martin (Eric Bana) şi Claudia (Rebecca Hall), doi foşti iubiţi care ajung să fie cei avocaţi ai apărării într-un proces intentat unui terorist. Cei doi avocaţi îşi vor vedea curând vieţile puse în pericol şi vor ajunge în centrul unui hăţiş de intrigi şi trădări în care e imposibil să deosebeşti prietenii de duşmani, iar dreptatea nu mai judecă în alb şi negru, ci doar în nuanţe de gri.

Vineri: 16:15
Sambata: 16:15
Duminica: 16:15
Luni: 16:15
Marti: 16:15
Miercuri: 18:15
Joi: 18:15

MACHETE KILLS – MACHETE: UCIGAS MESERIAS (IM-18) DIGITAL
Regie: Robert Rodriguez
Durata: 107 minute
Gen: Actiune, Crima, Thriller

Al doilea film din trilogia Machete, îl găseşte pe Machete plângând moartea iubitei lui, Sartana, ucisă în timpul unei confruntări cu cartelurile. Machete e recrutat de preşedintele Statelor Unite ale Americii pentru o misiune care ar fi imposibilă unui muritor de rând. Machete trebuie să-şi croiască drum spre Mexic pentru a-l doborî pe şeful unui cartel, "Mendez nebunul", care ameninţă că va lansa rachete asupra SUA.

Vineri: 17:30
Sambata: 15:15, 21:30
Duminica: 15:15, 21:30
Luni: 15:30
Marti: 15:30
Miercuri: 17:30
Joi: 17:30

MALAVITA: O FAMILIE CRIMINALA – THE FAMILY (N-15) DIGITAL
Regie: Luc Besson
Durata: 111 minute
Gen: Actiune, Thriller, Crima

Inspirat din romanul "Badfellas" al autorului Tonino Benacquista, thriller-ul cu accente de comedie neagră "Malavita" relatează povestea lui Giovanni Manzoni, un gangster pensionat, care perfectează o înţelegere cu FBI-ul şi se refugiază împreună cu soţia într-un sat din Franţa, ascunzându-şi adevărata identitate sub numele de Fred Blake. Giovanni începe să se simtă confortabil şi în siguranţă în Europa, mai ales că este primit cu braţele deschise de localnicii pe care i-a minţit că se află acolo pentru a scrie despre debarcarea trupelor aliate în Normandia în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Familia Manzoni se integrează în comunitatea de francezi, dar nu reuşeşte să se debaraseze complet de vechile obiceiuri şi continuă să rezolve problemele cu care se confruntă prin tactici de modă veche specifice mafioţilor. Deşi încearcă să ducă un trai tihnit şi să se ţină departe de numeroşii duşmani, Giovanni este prins de fiecare dată din urmă de trecutul lui întunecat, ca să nu mai vorbim de faptul că trebuie să o tempereze pe impulsiva lui nevastă, care are tendinţa de a incendia obiecte atunci când se simte trădată.

Vineri: 13:00
Sambata: 13:00
Duminica: 13:00
Luni: 17:45
Marti: 17:45
Miercuri: 13:00
Joi: 13:00

PRINTESA DIANA – DIANA (AP-12) DIGITAL
Regie: Oliver Hirschbiegel
Durata: 113 minute
Gen: Biografic, Drama

Filmul Prinţesa Diana rememorează ultimii doi ani de viaţă ai celei mai îndrăgite prinţese din istorie. Regizat de Oliver Hirschbiegel, filmul relatează o poveste de dragoste impresionantă, dar şi felul în care printesa şi-a găsit adevărata fericire, bucurându-se de simpatia unei lumi întregi prin personalitatea copleşitoare şi campaniile umanitare susţinute. Naomi Watts, nominalizată la Oscar pentru rolul din Paradisul spulberat, interpretează rolul frumoasei Diana.

Vineri: 13:30, 22:15
Sambata: 15:30
Duminica: 15:30
Luni: 13:30, 22:15
Marti: 13:30, 22:15
Miercuri: 15:30
Joi: 15:30

ROXANNE - ROXANNE (N-15) DIGITAL
TARIF SPECIAL
10 LEI/BILET
Regie: Valentin Hotea
Durata: 97 minute
Gen: Drama

Roxanne spune povestea lui Tavi Ionescu, 38 de ani, căruia încă îi place să copilărească. El îşi împarte viaţa între grafica pe calculator, o mamă bolnavă şi Oana, care încă speră ca el să se implice în relaţia lor. Pentru Tavi totul se va complica însă din ziua în care se hotărăşte să-şi ceară dosarul de la Securitate şi descoperă că ar putea avea un fiu cu o fostă prietenă din liceu.

Vineri: 16:00
Sambata: 18:00
Duminica: 18:00
Luni: 16:00
Marti: 16:00
Miercuri: 18:00
Joi: 18:00

GRAVITY – GRAVITY 3D: MISIUNE IN SPATIU  (AP-12) 3D
Regie: Alfonso Cuarón
Durata: 90 minute
Gen: SF, Thriller

Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri - legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric. Tăcerea insuportabilă le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul... şi orice şansă de a fi salvaţi. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas. Însă singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.

Vineri: 20:15
Sambata: 11:30, 20:00
Duminica: 11:30, 20:00
Luni: 20:15
Marti: 20:15
Miercuri: 20:00
Joi: 20:00

JUSTIN AND THE KNIGHTS OF VALOR - JUSTIN SI CAVALERII (AG) 3D
Regie: Manuel Sicilia
Durata: 90 minute
Gen: Animatie, Aventuri

O poveste animată despre prietenie, onoare şi curaj Justin și cavalerii urmăreşte un băiat în aventura sa de a deveni Cavaler. Justin (Freddie Highmore) locuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are cu totul alte planuri rezervate pentru el şi vrea ca Justin să-i calce pe urme şi să devină avocat. După o discuţie plină de inspiraţie cu bunica lui şi o despărţire înduioşătoare de iubită, Justin porneşte în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaşte pe frumoasa şi rebela Talia (Saoirse Ronan), pe vrăjitorul Melquiades (David Walliams) şi pe arătosul Sir Clorex (Antonio Banderas). Deşi, aparent, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.

Sambata: 11:15 D
Duminica: 11:15 D

DON JON – DON JON (IM-18) DIGITAL
Regie: Joseph Gordon-Levitt
Durata: 90 minute
Gen: Comedie, Romantic

Jon Martello (Joseph Gordon-Levitt) este un tip drăguţ şi de modă veche.  Amicii lui îi spun Don Jon pentru că are abilitatea inegalabilă de a agăţa câte o fată în fiecare weekend, dar nici cea mai grozavă aventură de genul ăsta nu se compară cu bucuria lui de a sta singur în faţa calculatorului, urmărind postări pornografice. Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) este o fată frumoasă, deşteaptă şi de modă veche.  Îşi petrece timpul uitându-se la filmele romantice produse la Hollywood şi vrea să-l găsească pe Făt- Frumos, cu care să fugă  în lumea largă.  Luptându-se cu aşteptările pe care le are sexul opus vizavi de ei, Jon şi Barbara se luptă de fapt cu o întreagă cultură creată de mass media, care e plină de închipuiri şi fantezii, încercând să-şi creeze propria lor viaţă intimă – aceasta este tema comediei scrisă şi regizată de Joseph Gordon-Levitt.

Vineri: 15:30, 21:45
Sambata: 17:15
Duminica: 17:15
Luni: 20:00
Marti: 20:00
Miercuri: 15:30, 21:45
Joi: 15:30, 21:45

THANKS FOR SHARING – TENTATII (I)REZISTIBILE (N-15) DIGITAL
Regie: Stuart Blumberg
Durata: 112 minute
Gen: Comedie, Drama

Un consultant pe probleme de ecologie, cu spirit ascuţit de competiţie (Ruffalo), un tată de familie cu o carieră de succes, dar cu probleme în viaţa de zi cu zi (Robbins), şi un medic de urgenţe care şi-a pierdut complet controlul (Gad), se luptă cu dependenţa de sex şi, prin oricâte încercări trec, întotdeauna sunt gata să se sprijine unul pe celălalt. Luaţi separat, fiecare e deştept, fermecător şi... cu moralul la pământ, dar împreună ajung să realizeze că s-ar putea să aibă o şansă reală la fericire.

Vineri: 21:00
Sambata: 11:00,21:00
Duminica: 11:00,21:00
Luni: 21:00
Marti: 21:00
Miercuri: 13:15
Joi: 13:15

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...