destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Open Park Festival, 4 zile de miscare in Parcul Tractorul din Brasov

  • Din 25 Jul 2013 până în 28 Jul 2013
  • De la 10:00 la 20:00
Recomandă:

Prima editie a Open Park Festival va avea loc intre 25-28 iulie, zilnic intre orele 10-20, in Parcul Tractorul din Brasov. Brasovenii sunt asteptati sa ia parte la peste 50 de activitati nonformale si sportive.
 
Sub sloganul “Misca-te!”, Asociatia Colors si partenerii ei invita tinerii din Brasov si nu numai sa ia parte la prima editie a festivalului in aer liber “Open Park Festival”, care va avea loc la finalul saptamânii, in parcul Tractorul din Brasov (zona de la fântâna arteziana), programul zilnic fiind intre orele 10-20, accesul la activitati facându-se in baza unor bratari obtinute de la punctul de informare, aflat in parc.
 
Asociatia Colors si partenerii sai Muzeul Casa Muresenilor, Reteaua CAN, Biblioteca Judeteana G. Baritiu,Centrul de Voluntariat Brasov, Tineri pentru Tineri, SWB Bar Maniacs si Ralu’s Creative Journeys au pregatit o gama variata de activitati, grupate in 6 categorii: sport, jocuri, ateliere creative, ateliere artistice, spectacole interactive si expozitii.
 
Astfel poti alege intre volei, badminton, fotbal,juggling, atelier cu vestimentatia secolului XIX, mituri si legende, jocuri de cooperare, energizare, negociere sau teambuilding, reciclare creativa, pictura cu baloane cu apa, stampilute, expozitie foto, lecturi in parc, street workout, line dance, boargames, animatie stradala, atelier de ritm, treasure hunt, jocuri senzoriale, atelier de restaurare documente, stafeta culorilor, stencils, tractorase, baleguta, jocurile copilariei, eco bowling, baloane uriase, teatru de papusi interactiv, angry birds, bataie cu baloane cu apa si multe altele. 
 
Pentru actualizari ale programului va invitam sa consultati plinideidei. ro si facebook.com/ asociatiacolors. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe as_colors@yahoo. com sau telefon 0745-052151.
 
 Evenimentul este organizat in cadrul proiectelor Open Park Festival finantat de catre Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov si Move it! finantat cu sprijinul Comisiei Europene, prin Programul Tineret in Actiune, Actiunea 2, Serviciul European de Voluntariat.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...