destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Brasov Anniversary Jazz Nights

  • Din 04 Jun 2010 până în 05 Jun 2010
  • Ora: 16:00
  • Locaţie: Piața Sfatului
Recomandă:

In zilele de 4 si 5 iunie 2010, in Piata Sfatului din Brasov se canta jazz. Trupe de jazz din America si invitatii lor din Romania vor concerta pe scena amplasata in Piata Sfatului in cadrul evenimentului Brasov Anniversary Jazz Nights. Evenimentul face parte din turneul national intitulat American University - Jazz Big Bands on Tour, un interesant schimb cultural cu SUA. Vom asista la eveniment unic, pentru ca este prima oara in 40 de ani, cand big band-uri din SUA concerteaza in tara noastra.

Iubitorii jazz-ului prezenti in data de 4 iunie in Piata Sfatului, vor avea ocazia sa asculte muzica interpretata de trupele Bourbon Jazz Unit si InterPlay si Tuba Project + 1. Seara zilei de 5 iunie va fi deschisa de la ora 18.00 de catre Luiza Zan, desemnata cea mai buna voce la festivalul de la Montreux, unul dintre cele mai pretigioase festivaluri de jazz si Alex Man. Concertul continua cu doua big band-uri din America: UNC Jazz Lab Band I (The University Of Northern Colorado) si The Jazz Ensemble (The Mc Neese State University), care vor urca pe scena la orele 20.00.

Potrivit organizatorilor, accesul la concert este liber si se va putea face incepand cu orele 16.00 in ambele zile: "este un concert liber, unde nu se taie bilete si unde toata lumea poate sa participe". Evenimentul este inclus in cadrul evenimentelor, "Brasov 775" si este realizat in parteneriat cu Primaria Brasov.

Comentarii
Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...