destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Cerbul de Aur

  • Locaţie: Piața Sfatului
Recomandă:

Cerbul de Aur este un eveniment devenit traditie ce are loc an de an in Piata Sfatului Brasov.

Desfasurat pentru prima data in 1968, festivalul a impus de-a lungul timpului vedete care s-au bucurat de mare succes in tara si in strainatate.

Cerbul de Aur este un spectacol - concurs de interpretare ce urmareste promovarea talentelor din Romania si de peste hotare.

Printre artistii straini ce s-au aflat pe scena festivalului se numara: Diana Ross, Sheryl Crow, Waldo, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Familly, Simple Minds etc.

Editia 2010 a festivalului, programata pentru perioada 1-6 septembrie este deocamdata sub semnul intrebari, din cauza schimbarii conducerii TVR.

Potrivit site-ului www.cerbuldeaur.ro, intrucat, in acest moment, Televiziunea Romana functioneaza fara un Consiliu de Administratie, discutiile legate de organizarea Cerbului de Aur sunt blocate.

In aceste conditii, conducerea televiziunii publice a decis sa suspende inscrierile pentru concursul international din cadrul festivalului, pana la o data ce va fi comunicata ulterior.

Pentru mai multe informatii vizitati www.cerbuldeaur.ro


Comentarii

Rambabu

2013-01-14 16:27:46

Păcat nu a băgat chestii d-alea molugești, și nici nu a dat lecții de internet, de cum se face enternet, și de ce alții sunt proști. Hai, Dane, chiar nu puteai să bagi și streembe la Tv? Cum vrei să faci audiență???

iyogeigwra

2013-01-17 05:41:17

kTG1oB , [url=http://nkofocuorpzy.com/]nkofocuorpzy[/url], [link=http://ahrcdqdkorwm.com/]ahrcdqdkorwm[/link], http://bngbzkdwafoz.com/

nemernicu'

2013-02-26 11:12:48

Mai bine sa nu se tina CERBUL DE AUR De banii cheltuiti pentru CERBUL DE AUR mai bine s-ar face un parc de distractii sa aibe lumea unde sa mearga, deoarece se merge numai mall-uri, restaurante, cafenele/baruri, cluburi. Unde-i distractia si umplerea timpului liber ??? In plus o parte din bani se vor duce si in alte parti. Ar trebui sa voteze locuitorii orasului Brasov, daca doresc sau nu doresc sa se tina Cerbul de Aur. Multumesc si salutari Brasovului de la Timisoara

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...