destinatia zilei
 Bistro de l'Arte

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasu...

Șaraiman - cu Răzvan Mazilu și Dan Badea

  • Data: 29 Sep 2013
  • Ora: 19:00
  • Locaţie: Centrul Cultural Reduta
Recomandă:

Când ai văzut ultima oară un spectacol de dans contemporan? Când ai fost la stand-up comedy? Și de cât timp nu ai mai auzit ascultat muzică lăutărească autentică?

    „Șaraiman“ ți le oferă pe toate la un loc, într-un show live, pe care nu îl vei uita prea curând. Spectacolul este pus în scenă de Răzvan Mazilu, care este și coregraful show-ului, pe muzica Romicăi Puceanu, cu participarea lui Dan Badea (stand-up comedy).

    „‹Şaraiman› a apărut dintr-o senzaţie personală, resimţită ca un gând rece, pe care ai vrea să îl alungi repede, şi anume aceea a ratării unor evenimente din viaţa mea, a noastră, a celor care am ales să trăim în România“, este mărturia lui Răzvan Mazilu în legătură cu ce l-a determinat să creeze acest concept inedit.

Biletele pot fi cumpărate de la Libris, de la Centrul Cultural Reduta și de la sediul HOSPICE. Rezervări se pot face la 0728130091.

Fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru susținerea activității derulate de HOSPICE în beneficiul copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile.

Comentarii

RichardClats

2017-09-10 16:16:28

why is oxycontin addictive <a href="http://drugrehabtrustedclinic.com/">drug addiction rehab centers</a> dilaudid addiction treatment <a href=http://drugrehabtrustedclinic.com/>alcohol rehab facilities</a> symptoms of opiate addiction

Adaugă comentariu
turism
Biserica Neagra

Biserica Neagra

Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta M...

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor

Bastionul Tesatorilor este unul dintre cele sapte bastioane construite...

Biserica fortificata din Viscri

Biserica din Viscri

In Viscri (germana: Deutsch-Weiskirch, maghiara: Szaszfeheregyhaza) ma...